pühapäev, veebruar 15, 2009

Lühidalt

Kooli kokkutulekul saime rõõmsa üllatusena teada, et Liina ja Tarmo hakavad üsna varsti lapsevanemateks saama. Leppisime siis Endlas kokku, et umbes kuu aega enne tähtaega käime ja vaatame nad uuesti üle. Jaanuari viimasel päeval käisimegi Marise ja Kessukaga Liina ja Tarmo juures:)

Liina nägi oma väikese kõhukesega hästi armas välja ja hea oli jälle tüdrukute (ja Tarmoga:D) kokku saada.

Järgmine nädal läks töiselt... Nädala lõpus oli meie teenistuse infopäev. Loomulikult jäin ma hiljaks, aga õnneks polnud ma viimane:)

Pühapäeval käisime Kariniga Estonias "Minu veetlevat leedit" vaatamas. Etendus oli sellevõrra suurem elamus, et esiteks polnud kumbki juba aastaid Estonias käinud ja peale selle oli tegemist ühe mu lemmikmuusikaliga. Juba alates avamängust oli totakas irve näol, mis eriliste lemmiklugude juures täienes ka Karini togimisega. Ma ei jõua ära kirjeldada kuiväga see mulle meeldis. Kui välja arvata mõned (Karini arvates) liiga valjuhäälsed naerupahvakud ja Karini enda vali pahameelehäälitsus mingi laulu eriti vaikse koha peal.

Neljapäeval sain Liinalt sõnumi teavitamaks tütrekese sünnist. Suured õnnesoovid veelkord ja tere tulemast maailma, Karolin!

Reede oli 13-nes ja selle äramärkimiseks otsustasime sõbrannadega kinno õudukat vaatama minna. Filmi nimi oli... üllatus-üllatus: "Reede 13"!:D
Kellele "Texase ketassaemõrvari" film eriti ei meeldi, siis ei tasu seda reede oma ka vaadata. Midagi head seal ei olnud (peale mõne näitleja) ja mitu kohta olid nii ebameeldivad, et juba üsna filmi alguses hakkasime ootama filmi lõppu:D

Pärast pidi Katre küll ära minema, aga Kristi tuli asemele ja ülejäänud õhtu veetsime Long Islandis. Tähistasime Karolini sündi ja 13 ja reedet ja mu õppepuhkuse algust ja kõike mud, mis pähe tuli. Tõeliselt lahe õhtu oli!

Järgmisel päeval käisin Mathiast hoidmas ja pärast seda kiirustasime koju, et jõuaksin enne Kimmo Pohjoneni (tegemist on ühe tõeliselt ägeda akordionistiga) kontserti kiirelt riided vahetada ja Pärnusse sõita.

Kontserdile jõudsin taaskord hilinemisega (see on midagi uut, eks?:D) ja seetõttu pidin 3 rea asemel üksinda rõdul istuma... Sellest hoolimata oli etendus elamus (youtube-st vaadatu ei ole kindlasti päris kontserdiga võrreldav). Pärast sain Kauri ja teistega all kokku ja läksime Picadillysse istuma. Tänud heale seltskonnale mõnusa õhtu eest!

Ahjaa, toredat sõbrapäeva ka kõigile!