esmaspäev, detsember 29, 2008

Detsembri jõulupool

Pärast gögi joomise õhtut pidin "natukene" veel tööd tegema, et esmaspäevaseks jooniste näitamiseks kõik valmis oleks. Alustasin mingil ajal õhtul ja lõpetasin laupäeva hommikul kell 6... Võib-olla oleks veel edasi teinud, aga arvuti hakkas juba liiga tihti kokku jooksma ja endal ei seisnud ka silmad lahti. Esmaspäeva hommikul on ka natuke aega...

Ärkasin umbes 13-ajal, et Kristit ettevalmistuste juures aitama minna. Seekord tähistas ta sünnipäeva kesklinnas. Tunnistan ausalt üles, et kohale jõudmine (ehk koha otsimine) ei olnud just kõige lihtsam ülesanne. Õnneks läks mul oluliselt kiiremini kui mõnel teisel:D

Aitasime siis Kessukaga enne pidu toidud ilusti lauale panna. Varsti tulid külalised ka. Hea oli näha inimesi, kellega juba aastaid kokku puutunud pole. Ja grupi omadega saime ka üle pika aja jälle koos olla. Peaks nendega mingi ürituse korraldama, sest kaugelt mitte kõik ei olnud kohal, aga näha tahaks teisi ka.

Aa, kringlite ja tuledega tekitasime kogemata väikese segaduse, aga õnneks lahenes kõik ilusti ja sünnipäevalaul ei jäänud laulmata:D

Kahjuks pidin üsna vara (võrreldes teistega) ära tulema, sest enne lõunat (mis nädalavahetusel on ikka väga vara) pidin juba Salmes lavaproovis olema. Eks teinekord näeme jälle...

Pühapäevahommikune ärkamine ei olnud üldse meeldiv. Jõudsin üsna pisikese hilinemisega kohale, aga õnneks oli proovide algus valgustuse tõttu pisut veninud, et mingit probleemi ei olnud. Oma värskeltostetud valged tennised tegin kogemata kohe poriseks, aga tänu Krissile sain teised botased piisavalt valgeks, et hoopis nendega esineda.

Peale proovi siis kiirelt poodi, et õhtuks süüa ja Evale lilled võtta. Ühikas oli veel aega, et paar korda tants läbi teha ja siis tagasi Salmesse.

Kohapeal alustasin kohe meigiga ja Krissi tegi peaaegu poolele grupile soengud. Esimene esinemine läks enam-vähem. Mitte midagi suurt valesti ei läinud, aga oleks saanud paremini. Esinemiste vahepeal käis Eva meid vaatamas ja viimaseid näpunäiteid andmas. Teine etendus läks oluliselt paremini (ja ma polnud ainuke, kes seda ütles). Ära tulles oli hullult hea tunne, tahaks juba videot näha:)

Esmaspäeval näitasin oma jooniseid. Jäängi seda parandama vist...

Õhtul oli trenn. Esimene üllatus oli see, et riietusruumid olid peaaegu täiesti tühjad. Ainult meie grupp oligi. Teine üllatus oli see, et trenni andis Alissa - sama treener, kes meil enne Evat oli. Õppisime mingit lahedat tantsu, mis alguses küll tõsiselt keeruline tundus. Loodetavasti läheb läbi tantsides lihtsamaks.

Teisipäeval oli töö juures jõuluhommik - meile laulis segakoor Noorus. Jõudsime piisavalt vara kohale ja käisime neid nii teisel kui ka neljandal korrusel kuulamas. Mõnus jõulukas oli.
Pärast jõime glögi ja sõime verivorstipirukaid.

Peale tööd pakkisime ennast Kauri autosse ja ta viis meid kogu kolaga ilusti koju ära. Esimese asjana saatis ema mu oma tuppa ja seal oli... minu sünnipäevakingitus - "Gilmore'i tüdrukute" plaadid! Lõpuks ometi jõudsid nad kohale!:D

Jõululaupäval tegime õhtusöögiks ettevalmistusi (ja piparkooke päris glasuuriga!), nagu tavaliselt, käisime kirikus ja tulime koju. Varsti saabusid vanaema ja täditütred oma peredega ka. Sõime-jõime ja jagasime päkapikkude toodud üllatusi. Minul olid päris suured päkapikud (või siis tulid nad mingi saaniga või midagi), aga paki seest leidsin punase maailma-kõige-nunnuma tolmuimeja! Nüüd on mul päris oma kodumasin!

Esimese jõulupüha veetsime teleka all - vaatasime (üllatus-üllatus!) "Gilmore'i tüdrukuid". Teisel jõulupühal käisime Kergus vanaema ja tädi peret vaatamas.

Eile tõi isa meid Tallinnasse ära ja siis kolisime Karini minu ühikast välja. Tänane plaan sisaldab lõputööd. Loodetavasti jõuan ka selleni:D

Homme õhtul sõidame Soome uue aasta vastu võtmiseks valmistuma ja tagasi tuleme juba 1. jaanuari õhtul, aga sellest juba järgmisel aastal:)