neljapäev, jaanuar 15, 2009

Chipmunki dieet:P

Eile käisin jälle ortodondi juures, et ta saaks mu breketid jälle üle vaadata. Tundus, et kõik on plaanipärane ja nüüd oleme jõudnud siis niikaugele, et mulle anti koju kaasa Chipmunki pildiga kotike, mille sees kummivõrud, mida õhtuti (ja öösiti kandma pean).

Täna on teine õhtu nendega ja peaks mainima, et ei ole just kõige mugavam - konksud, mis nende jaoks pandi, kraabivad põski, kummivõrude õigesse kohta panemisega (mis võtab ikka tublisti rohke aega kui hammaste pesemine. Ja ma pesen neid mingi eriti hoolikalt...) kraapisin oma igemed täiesti veriseks. Lõpuks sain kõik paika, aga siis uus jama - kui lõualuud omavahel kinni on, ei saa suud eriti palju lahti teha, mis tähendab, et ei saa normaalselt rääkida ja haigutada ja mingist õhtusest näksimisest pole enam juttugi, sest esiteks arst ei lubanud ja teiseks - mitte midagi lihtsalt ei mahu kahe hambarea vahelt läbi! Ja pole vaja vist üldse mainidagi, et see sikutamine ei kuulu kõige valutumate protseduuride hulka.
Teisest küljest - märtsis lähen tagasi tulemusi näitama ja arst lubas, et kui vahepeal ennast korralikult piinan (mitte päris selle väljendiga, loomulikult..), võetakse varsti breketid täitsa ära:)
Igal juhul on tegemist peaaegu kõige ebameeldivama osaga (esimesel kohal on endiselt hambavahesid laiendavad kummitükid). Samas, kui asja positiivsest küljest vaadata - ainult 49 ööd veel... :D