laupäev, august 18, 2007

Suvepäevad kaks-null-null-seitse [laupäev]

Kuigi pidime esialgse jutu järgi laupäeva hommikuks ise söögid-joogid muretsema, korraldati meile ikkagi hommikusöök, sest inimesi oli kohal umbes 200 (vähemalt nii öeldi). Selle venis loomulikult pisut hilisemaks kui planeeritud, sest ärkamine oli raske:D

Pärast seda, kui hommikused bussid olid kohale jõudnud, algas maailma päästmise operatsioon. Selleks oli kogu seltskond jagatud teemagruppidesse – Bond, Q, motohullud, Bondi naised (kelle välimus võitis kõige enam tähelepanu!:D), Juveliirid (selles olin mina ka!), mängurid, Martini sõbrad jne. Gruppe oli tegelikult tohutult palju, aga mulle ei jäänud need kõik lihtsalt meelde.

Maailma päästmiseks läksime randa, seal anti meile kaardid, kompassid ja ristsõnad – iga grupp jagas end nüüd kolmeks ja gruppide osad hakkasid erinevaid ristsõnu lahendama. Lahendamiseks olid vajalikud kätte antud kaardid, sest vastused sai kaardil olevatest punktidest. Mõned sai niisama ka tuletada, aga mõnes oli nii, et isegi kohapeal olles ei suutnud õiget vastust välja mõtelda. Kuigi me ei võitnud ega midagi, oli see tohutult huvitav, sest käisime neid punkte otsides terve Varemurru puhkekeskuse läbi ja saime selle kohaga pisut rohkem tuttavaks.

Pärast suurt ringikäimist saime süüa ja peale seda läksin mina muusikavideo valmistamise töötuppa (iga inimene valis enne suvepäevi sõltumata valitud grupist endale töötoa – naeruteraapia, surfikoolitus, maalimine, käsitöö vms.). Video tegemiseks jagati meid taaskord gruppidesse, seekord 3ks. Minu omas oli 5 inimest. Lisaks anti kõigile üks Bondi filmi lugu (plaadil), makk, laulusõnad ja inimene, kes aitab ja juhendab.

Meie laulu nime ma isegi ei mäleta enam, sest kuulsin seda esimest korda. Sõnad ei aidanud ka eriti ja seetõttu otsustasime minna kergema vastupanu teed ja teha täiesti tüüpilise Bondi-filmi loo: tuli Bond, kohtus Q-ga, see tutvustas talle uut vidinat (midagi eriti vinget:P), seejärel kiirustas Bond oma tüdrukut päästma, kelle pahalane (või oli see kurilane? :D) oli kinni sidunud, Bond kakles pahalasega ja päästis tüdruku, hiljem tappis jooksu pealt pahalase ära ja lõpuks sõitsid Bond ja tüdruk paadiga päikeseloojangusse. Tegelikult võibolla see ei olegi tüüpiline, sest ma olen ainult ühte Bondi filmi näinud, aga see oli meie lugu:D Filmisime umbes tund aega (musta materjali võis olla kuni 10 minutit) ja pärast pani monteerija umbes 1,5 tunniga meie materjali videoks kokku. Hullult huvitav oli.

Pärast seda oli õhtusöök ja siis õhtune kava, millega võeti kokku päevastes töötubades tehtu: kõigepealt esinesid meile tantsijad, kes olid päeval lõunamaarütmidega tantse õppinud, seejärel oli moeshow, siis laulsid parimad karaokelauljad (kes töötubades päeval harjutasid), siis näidati meie videosid (millest kõige parem oli teise grupi oma) ja lõpiks tutvustati meile Žigulisid, mida autofännid päeval tuuninud olid. Autod loositi välja ja 3 õnnelikku inimest said endale tuunitud Bondi-auto:D

Seejärel esines meile Terminaator oma paremate paladega. Super, ausõna!

Hiljem oli tantsumuusika ühes kohas, karaoke teises kohas ja niisama pidu igal pool mujal. Fantastiline päev paljude elamustega:)