neljapäev, august 16, 2007

Augusti esimene pool

Pean siia kiiresti kõik kirja panema, enne kui meelest ära läheb:P

4-ndal tähistas Karin sõpradega sünnipäeva. Meie Heli ja Timoga läksime Pärnusse. Vaatasime seal vahused inimesed, värvilised purskkaevud ja papa Jannseni üle. Pärnu suvi on ikka kõige parem!

5-ndal oli Heli ja Timo esimene pulma-aastapäev. PALJU ÕNNE! Sugulased tulid siis sünnipäevale ja pulma-aastapäeva tähistama. Hanna oli ka ja ma sain teda isegi süles hoida. Ta on ikka niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii armas!

Õhtul tulin Tallinnasse ära. Terve ülejäänud nädala päevitasin rannas (a)

Reedel tulid Jaagupisse rootslased. 3 nende seast ööbisid meil ja nii istusimegi öösiti köögis laua taga ja ajasime maailma asju:D

Ööl vastu pühapäeva oli meil suur äike. Ülerahvastatuse tõttu magasin mina köögis. Ühel hetkel käis kõva laksatus ja lambist lendasid sädemed. Arvasin, et välk lõi mööda juhtmeid lampi ja pirn läks läbi, juhet katsuda ei julgenud. Selle asemel haarasin magamiskoti ja läksin elutuoa tugitooli magama. Seal oli veidi julgem:)

Hommikul olid vool ja veesurve läinud. Elektrikapi sees oli sulanud plastmassjubin ja osa kapist tahmane. Elektrikud käisid kohal, lükkasid alajaamast voolu uuesti sisse. Mingid jamad olid veel, et kui elektrit kasutati, hakkas kapist sädemeid lendama, aga see sai vist esmaspäeval korda (siis käisid elektrikud uuesti kohal).

11-ajal läksin mina bussi peale (üle ma-ei-tea-mitme aasta:D), et Tallinna noortepäeval Vox Populiga esineda. Jäin proovi mingi pool tundi hiljaks, aga sellest ei juhtunud midagi hullu. Esinemine ise kestis umbes 5 minutit. Pärast mõtlesin, et jõuan veel Pärnu bussile, et saaks Jaagupisse rootslastega peetud simmanile, aga jäin täpselt 10 minutit hiljaks (alguses arvasin, et see buss, mis mulle tagasiteel vastu tuli, oli õige, aga õnneks mitte:D). Käisin siis poes ära ja läksin ühikasse tagasi. Esmaspäeval esimene tööpäev peale puhkust.

Esmaspäeva õhtul sain jälle rootslastega kokku - seekord nägin suuremat seltskonda. Pärast väikest plaani tegemist jalutasime vanalinnas ringi, vaatasime vaateplatvormidelt öist linna ja istusime Maikrahvi terrassil. Niiiiiii hea oli! Jõudsin ilusti viimasele trollile ja Kristiine ristis näitas termomeeter keskööl 23 kraadi! Super-super-super, ma ütlen:D

Tööd on nüüd tohutult palju - kõige lühem tööpäev sel nädalal oli 17.30ni, aga ükspäev algas kell 14 koosolek, mis lõppes kell 18! Õnneks käin hommikuti proua Asta juures ja tema masseerimine ja lõbus jutuvada teeb isegi kiire päeva heaks! Isegi valus ei ole enam:)

14-ndal tähistasime Taavi ja ta venna paadiostu (tegelt ma ei teagi, võibolla pole ta paat, sest tal oli kabiin ja mootor ka... et äkki mingi vingem nimi tal ja nüüd solvub... no ma ütlen ikka ta kohta paat. Hea paat!:)) Et siis tegelikult oli nii, et kui meie Taaviga kohale jõudsime, paati veel ei olnud. Toimus tšill-grill. Varsti tuli paat ka. Siis läks jälle tõstmiseks, sest tegelt oligi see kamp kokku kutsutud selleks, et paati transportida. Me Agega siis vaatasime jõunumbreid pealt ja aeg-ajalt valvasime pisikesi huvilisi, kes suurte poiste tegemisi võimalikult lähedalt näha tahtsid.

Pärast "liigutasime" paadi ära, et ta põhja ei vajuks. Täpsemaid tegemisi teavad need, kes ise kohal olid. Super õhtu, ma ütlen:) Hilisõhtul-varahommikul saime kenasti linna tagasi. Tänane tööpäev oli superunine...