pühapäev, juuli 01, 2007

Juunikuu kokkuvõte

1. juuni
Täna oli töö juures traditsiooniline suve alustamise grillipidu (traditsioon teistele, minu jaoks esimene). Maja taga hoovis olid üleval telgid ja jagati head-paremat. Tuulise ilma tõttu otsustasime küll toiduga siseruumidess kolida, aga selline suve alustamise viis on küll super.

Ja Kati sünnipäev oli ka. Palju õnne talle!:)

6.juuni
Käisime Kristil külas (Agur oli Hiinas) ja vaatasime Eesti-Inglismaa jalgmallimängu. Mäng oli hea ja kaotus täpselt selline nagu ennustasin (3:0).

Ema-isa 26-s pulma-aastapäev oli ka - PALJU ÕNNE!

12. juuni
Käisime Kelly, Jane, Romani, Sveni, Kädi, Madise ja Agega Nõmme seikluspargis ronimas. Alguses tundus isegi proovirada hirmus ja pani käed värisema, esimese raja lõpus ei olnud üldse soovi mööda traati sõita, aga edasi minnes muutus kõik järjest põnevamaks. Kõige õudsamad kohad olid Taržani hüpe (sest minu aju ei arva, et on normaalne kuskilt lihtsalt alla hüpata) ja viimase raja keerulised takistused (käte abil redeli otsas rippudes liikumine ja rippuvalt köielt köiele astumine). Aga laskumised hakkasid mulle tohutult meeldima ja viimase pika pealt sõitsin lõpuks vist 3 korda alla. Tohutult hea ajaviide - soovitan kõigile.
Pärast käisime Agel ja Madisel külas.

13.juuni
Käisime grupikaaslastega Kristo jures, et aidata tal oma sünnipäeva tähistada. Meie grupis on maailma kõige lahedamad inimesed:D

14. juuni
Sain endale breketid. Ees ootavad arvukad hambaarstikülastused ja hammaste tõmbamised:)

15. juuni
Paljude kehvade kokkusattumiste tõttu jäi ära meie kauaplaanitud grupireis. Selle asemel saime väikese osaga kokku ja käisime pubis "Seiklusjutte maalt ja merelt" istumas:)

23.juuni
Käärikul toimusid juba ma-ei-tea-mitmendat aastat tudengite spordipäevad. Käisime Sveni ja Kauriga vaatamas, kuidas Kessukas neid korraldada aitab:D
Sven ja Kaur läksid ees, ma oma autoga hiljem järgi. Pean ära mainima, et kuigi kõverad ja lainelised teed on sõitmiseks päris lahedad, võiks Lõuna-Eestisse veits rahalisi ressursse eraldada, et nad saaksid suunaviitasid osta. Minnes eksisin natuke ära (ja ei saanudki lõpuks aru, kust ma läbi sõitsin), aga kohale jõudsin enam-vähem plaanitud ajaks.

Vaatasime ujumisvõistlusi ja veepalli, triatloni ja saunavõistulsesse läksid ka Sven ja Kaur osalema. Kohapeal nägin veel selliseid sõpru, keda ma-ei-tea-mitusada aastat näinud pole.

Õhtupoole olid veel auto lükkamine, jalgpall, pallimängude autasustamine ja mudamaadlus (kuhu naiste rõõmuks pandi ka üks meestepaar osalema!). Üritus oli super, järgmisel aastal ajame suurema kamba kokku ja lähme kõik võistlema. Tulin tagasi enne seda, kui pidu algas, kuna mul veel üks ainevõlg koolis ja pidin järgmisel päeval seda tegema.

Tagasi sõitmine oli õudus kuubis - kõigepealt ei leidnud ma Pärnu poole viivat teeotsa üles (sõitsin kruusatee otsast mööda, sest seal polnud viitasid, et otsida asfaltteed), käisin ära Pühajärvel (kus oli mingi räme rahvamass ja tee mõlemad ääred autosid täis ja sõitmine ülimalt nõme) ja Otepääl. Ja mõlemast pidin veel korra läbi sõitma, kuna mingit asfaltteed ei olnudki! Vähemalt mina ei leidnud... No vot, sõitsin siis sinna tagasi ja läksin kruusatee peale. Ootasin bensiinijaama, sest kõht oli tühi ja vesi oli ka otsas. Vihma hakkas sadama, kruusateedel ei paistnud otsa tulevat, ühtegi viita polnud ja kurvilised teed ei tundunud enam nii lahedad.

"Kõigest" tund ja 45 minutit hiljem olin rõõmsalt Tõrvas. Seal tankisin, ostsin juua ja süüa ja sõitsin edasi. Veidi enne 4 jõudsin koju. Järgmisel aastal jälle:)

24. juuni
Käisime Pillel-Aimaril-Keityl-Kevinil külas. Tähistasime Keity sünnipäeva.

25.juuni
Kooliga oli selline seis, et kui seda ainukest tegemata ainet ära ei tee, visatakse välja. Kui ma poleks ise dekanaati uurima läinud, ei oleks sellest teada saanudki! 30 juuniks oli vaja see aine ära teha ja sellepärast käisin õppejõule 25-ndal oma ülesannet näitamas. Kaitsmine kolmapäeval.

27. juuni
Viimane aine on tehtud (kui Mikk ja Merli kaitsesid kahepeale oma ülesandeid alla poole tunni, siis mul läks üksi umbes tunnike...), jäänud veel lõputöö. Lõpetama peab enne 30.juunit 2008 (loodetavasti juhtub see ikka varem).

29.juuni
TTÜ infotehnoloogia teaduskonna lõpuaktus. Meie grupist lõpetas 1 inimene – Kelly. Palju õnne talle!
Lisaks Kellyle avastasin aktuse käigus veel nii mõnedki lõpetajad, õnneks sain neile kõigile ka õnne soovida.

Õhtul oli klassikokkutulek. Seda tähistasime Pärnumaal. Kohal oli üle poole klassi. 5 aastat on ikka jube lühike aeg:)

30.juuni
Hommikul tulid Madis, Sven ja Mirko minuga kaasa ja sõitsime Tallinnasse – minul algas laulupeo proov. Jäin hiljaks (üllatus-üllatus!) ja Elo (üks dirigentidest ) võttis mu Kristiine juures auto peale.

Kohapeal teisi üles ei leidnud, alles kaare all nägime. Aga suure seltskonnaga laulmine on kõige parem asi üldse! Proovid kestsid õhtuni.

Pärast sain Karini ja ta sõbrannadega Kompressoris kokku ja nautisime sealseid pannkooke. Edasi liikusime Mustamäele. Bussis saime Heli ja Timoga kokku. Nemad olid sellepärast linnas, et käisid tantsupeo etendust vaatamas (ema käis ka, aga ta sõitis juba koju tagsi).

Ühikas kaua olla ei saanudki, sest teise ühika juures käis juba pidu – lammutuspidu (või siis paberite järgi mälestuspidu...). Ühinesime seltskonnaga. Üsna pea hakkasid akendest mööbliesemed välja lendama. Minu endine korrus sai akendest üsna puhtaks...

Peale keskööd laulsime Agele sünnipäevalaulu. Palju õnne!:)