neljapäev, mai 03, 2007

3.05 - Neljapäev Tarragonas

Hommikul pidime 9.30 ajal ärkama, et minna hommikusöögile ja seejärel uuesti bussi. Planeeritud ajal mitte keegi isegi ei liigutanud ennast:D Üles saime alles siis, kui Toni (üks korraldajatest) kõiki ükshaaval üles ajamas käis. Hommikusöök oli üsna jube - pärast pool ööd kestnud pidu pidime koos sööma umbes 120 lärmava 6-aastasega... Enam ei olnud lapsed lahedad ja kõik püüdsid võimalikult kiirelt söödud saada.

Tarragona linnaekskursioon – taaskord üks kaunis linn. Seal käisime vaatamas Rooma amfiteatrit (ilus, aga väga kaua me seal ei olnud, sest kõndimiseks olid vaid piiratud alad)
ja sama vanu varemeid. Arheoloogilisse muuseumisse ei saanud minna, kuna oli siesta aeg.

Lõuna – sõime tänavakohvikus kaasa võetud võileibade asemel traditsioonilisi tapasid (needsamad tikuvõileivad, aga nati suuremad ja "pika saia" peal). Tuli välja, et nemad pakuvad meile tuntud verivorsti tapadega, aga seda ei seostata üldse jõuludega. Pärast söömist käisime Barbara ja Anjaga poodides. Enne ärasõitu istusime veel Yukari, Marie ja Melitaga kohvikus, kuna vihma sadas.

Tarragonas me eriti palju asju ei teinudki (vihma sadas ka). Umbes 17-ajal hakkasime Barcelonasse tagasi sõitma – kõik magasid:)

Õhtusöök oli BurgerKing’is (valisime selle ja McDonaldsi vahel, aga kuna Burgerkingi paljudes kohtades pole, siis see võitis) – väsinud, aga rahulolevad. Tegime rõõmsalt ka õhtuseks klubituuriks plaane, aga selleni jõudsid vaid 2 vaprat noormeest.