kolmapäev, veebruar 25, 2009

Eesti sünnipäev ja vastlad

Esmaspäeva õhtul läksin Karini ja Tupsu juurde, et tähistada nende kolimist.

Muuhulgas mängisime mafiat ja mingit kullakaevajate mängu. Nende mängudega sai taaskord tõestatud, et valetamine pole mul kunagi välja tulnud. Vähemalt suutsin mafias alati kauem elus püsida kui Karin (osaliselt oli see seotud ka asjaoluga, et enamasti olin mafia ka):D

Pärast paaritunnist magamist läksime kesklinna, et osaleda 24. veebruari hommikusel lipuheiskamisel. Kell 6 olime trammi peal ja 6.20 Raekojaplatsil. Raekojaplats oli suhteliselt tühi ja isegi McDonalds ei olnud veel lahti!

Õnneks saabusid paarikümne minuti jooksul ka teised tudengid ja nendega koos läksimegi Toompeale. Erinevalt tavalistest päevadest (vähemalt nii räägiti) lasti meid ka sisehoovi. Alguses oli ruumi päris palju, aga üsna varsti olime kõik koos nagu kilukarbis. Vähemalt külm ei hakanud:)

Siis olid kõned ja hümni saatel heisati lipp ja laulsime mõnd laulud ja oligi kõik.
Läksime välja ja hakkasime linna poole minema, kui nägime, et toimub veel üks rongkäik. Algust vaatasime kõrvalt, aga TTÜ teklite juures sulandusime ka massi.
See rongkäik käis läbi erinevad mälestusmärgid, et nende juurde pärjad viia. Viimane koht oli reaalkooli ja Estonia vahel olev mälestusmärk. Selle juures laulis mingi meeskoor hästi ägeda laulu ka ja siis mindi laiali.

Ma läksin ühikasse kelgutamisriiete järgi (jah, sest eelmisel õhtul leppisime ju kokku, et kell 3 on vaja vastlaliugu tegema minna!:D) ja siis jälle tagasi Kadriorgu. Seal tegime paaritunnise iluuinaku ja siis seadsime juba sammud lauluväljaku poole.

Sõiduvahenditena kasutasime prügikotte ja saime teada, et erinevad prügikotid on erineva libisemisvõimega. Tarkus järgmiseks korraks;)
Kui prügikotid ribadeks sõidetud said, läksime mäe peale - seal said soovijad hernesuppi süüa. Kuklite jaoks jalutasime alla laulukaare juurde ja saime tõeliselt maitsvad vastlakuklid ka kätte.

Õhtul vaatasin Karini ja Tupsuga vastuvõtu ka ära ja siis läksin ühikasse tagasi.

Järgmisel päeval läksin töö juurde, sest meie karikasarja järgmise etapina läksime kelgutama. Erinevalt teistest karikaetappidest ei teadnudki ma lõpuks kes millise koha sai (välja arvatud võitjad - meestest Rainer ja naistest Ingrid), sest lumine piknik oli niisama ka mõnus ja hea äraolemine oli võistlusmomendist tähtsam.