neljapäev, aprill 19, 2007

Juba ma-ei-tea-mitmes nädal linnas

Esmaspäev
Poole päeva peal pakkisime ennast bussi ja hakkasime sõitma Paide poole, sest Jaanus kutsus meid endale külla. Teekond oli üsna lühike, aga selle eest kasulik - sain targemaks lennukiga reisimise suhtes.

Paides käisime kõigepealt ära Elioni majas, mille ajalugu oli väga imelik ja mis ise tundus väga suur:D

Edasi läksime Jaanuse juurde. Hästi ilus kodu on tal.
Sõime, jõime, grillisime ja olime niisama... Suured kiitused Jaanuse abikaasale imemaitsva kringli küpsetamise eest!
Õhtuhämaruses kolisime tagasi bussi ja sõitsime tagasi Tallinnasse.

Sõle maja juures sain tänu Taivole näha, kuidas kõigepealt tühja akuga autot käima lükatakse ja kuidas autot "krokodillidega" käima panna. Elamus omaette! Nüüd võin iga kell autode käivitamisel abiks tulla:D

Teisipäeval oli koor - harjutasime laulupeo laule.

Kolmapäeval oli ettelaulmine.
Päeval olin tööl, nagu tavaliselt. Ja jälle (nagu viimasel ajal tavaks on saanud) ei olnud võimalik sealt 17.00 lahkuda. Õnneks jõudsin Salmesse õigeks ajaks.

Panin kiirelt ennast koorivormi ja juba oligi aeg saali minna. Seekord hääli lahti ei lauldud - asusime kohe asja juurde ja hakkasime teise osa laule laulma. Mõnda tegime mitu korda läbi, enamust vaid korra.

Dirigendid loosisid meile esinemisjärjekorra ja esitatavad lood. Pikka vahet ei olnud - kuna me olime esimesed, läksime peagi lavale. Esitasime Miina Härma "Nooruse unenägu" (kohustuslik lugu), Chalize "Minu inimesed" ja Olav Ehala "Ma tahan olla öö". Läks paremini kui pühapäevasel kontsertil ja saime... II kategooria! Väga hea tunne oli, sest teadsime ise, et läheme III taotlema ja pärast tuli välja, et valiti hoopis I ja II vahel. Hea tunnustus ja arenemisruumi jäeti ka. Super:)

Pärast seda, kui kõik olid ette laulnud, suundusime oma värske sõpruskooriga Gaudeamoris Kolumbusesse. Tähistasime edukat kategoriseerimist (kui nii võib öelda:p) söögi, joogi ja laulmisega ning hiljem suundusime kodudesse. Siht on olemas - I kategooria:)