reede, august 08, 2008

Puhkuse teine nädal

Laupäeva hommikul hakkasin pesu pesema. Ma kohe teadsin, et see on viga - nii on kõige lihtsam mitmepäevast vihma välja meelitada. Kuni kolmapäevani oligi siis mõnus sügisene ilm ja sellepärast veetsin need päevad peaaegu tervenisti teleka all või arvuti taga. Üldisele vihmamasendusele aitas kaasa ka väike palavik, mis leidis et just mina olen ta parim kaaslane...

Neljapäeva hommikul oli ilm jälle parem, aga seekord polnud vahet, sest meil oli teine plaan - läksime Riiga. Lõppeesmärk oli Karini koju toomine, aga enne seda mahtusid plaanidesse veel "mõned" tunnid suuremates kaubamajades. Käisime siis Alfas ja Dominos ja püüdsime minna ka ringraja juures olevasse automuuseumisse, aga jäime täpselt 30 minutit hiljaks... Õnneks pole see megakaugel ja saab mõni teine kord uuesti proovida. Nüüd teame, et see ainult 18-ni lahti.

Kuna isegi pärast suurt poodlemist (ostlemiseks seda nimetada ei saa, sest lihtsalt ei leidnud eriti midagi) oli veel natuke aega lennuki maandumiseni ja sellepärast käisime lennujaamas küll ära, aga sõitsime sealt tagasi ja külastasime ka ühte kaubamaja, millest enne tee peal mööda sõitnud olime.

See pandi kinni ja siis läksime lõpuks ometi lennujaama. Karini lennuk oli ka just saabunud ja läksime talle sisse vastu.

Tagasitee möödus päris huvitavalt - üks vale pööre tähendas seda, et ekslesime mõnda aega Riia linna peal, ilma et keegi meist aru saaks kus me oleme. Kaardist ei olnud ka kasu, sest pimedas ei näinud ei kaarti ega ka tänavanimesid. Peale selle olid imelikes kohtades imelikud reeglid ja mootorrattad sõitsid kõnniteedel. Et kuigi isa seal sõitmise reegleid pisut mugandas, oli tema jaoks see sõitmine päris "põnev":P

Kõigest hoolimata leidsime mingil hetkel tuttava tee üles. Siis käisime Nurmes öist burgerit söömas ja rekkajuhte segamas ning lõpuks jõudsime koju.

Kodus sorteerisime väga isekatel eesmärkidel Karini kohvrid ära ja siis saime magama ka:)