kolmapäev, juuli 02, 2008

Avril Lavigne kontsert

Kristi tuli võttis minu peale, siis ootasime Romani ära ja siis läksime Saku suurhalli juurde. Kaur ja Sven olid juba kohal. Alguseni oli pisut aega, mõtlesime seda hästi sisustada ja läksime Kristiga alla müügilette üle vaatama. Õnneks või kahjuks ei leidnud sealt midagi huvitavat.

Kui tuled ära kustutati, läks tõsiseks kiljumiseks (pean tunnistama, et me ei ühinenud sellega) ja lavale tulid Bedwettersi poisid. Läksime tagasi oma kohtadele ja vaatasime nad ära. Seekord meeldisid nad mulle vähem kui GC soojendades. Tegid oma osa ära, pandi tuled põlema ja hakkasime Avrili ootama.

Niisama istuda oli igav, sellepärast käisime Kristiga kõik teised letid ka läbi, et äkki on teistes midagi eriti lahedat müügil. Mõned ehted olid ilusad ja üks dressikas armas, aga seekord jäi kõik sinna kus oli. Pärast vaatasime, et Avrilil endal oli hästi ilus dressikas seljas, aga kahjuks sellist müügil ei olnud:D

Kontsert ise oli OK – natuke show-d, mõned uued lood ja midagi tuttavat ka. Oma kohalt kuulata oli hea, kaasa elama väga ei pannud (samas, mingi pooled laulud olid ballaadid, et nendele vist väga kaasa elagi…:P). Kell 22 oli kogu lõbu läbi.

Kuna Piletilevi kodukal oli kirjas, et show kestab 5 tundi, olin pisut pettunud, aga õnneks tekkis kohe aja sisustamiseks uus idee – läksime Bambasse piljardit mängima. See oli tõsiselt naljakas (ehk superlahe) üritus, samas võib-olla aitas kaasa ka see, et samal ajal Kauri sünnipäeva tähistasime:D
Otsuse võtsime ka vastu – edaspidi hakkame korra nädalas piljardit või bowlingut (või midagi muud lahedat) mängimas käima. Algus on tehtud:)