kolmapäev, juuni 25, 2008

Jaanipäeva nädalavahetus

Jaanipäeva soojenduseks käisime pühapäeval Kergus "Mikumärdi" etendust vaatamas. Üritus oli Kaisma järve ääres. See on tohutult ilus koht.
Kohapeal sain Kerstilt-Koidult Hanna endale:)

Etendus ise tundus lahe, kuigi meie kohalt eriti jutust aru ei saanud (sest sinna seda eriti ei kostnud, eriti kui keegi kõrval rääkis). Selle asemel vaatasin niisama ja mängisin Hannaga. Kui tal tuju kurvaks läks, tuli Kersti ja aitas:)

Vaheajal käisime jalutamas ja Mailisega Adyle lilli korjamas.
Pärast vaheaega olime juba tunduvalt parema koha peal ja kuulsime etendust ka. Nüüd oli Hanna ema käes ja ma sain temast pilte teha. Ta oli nii armas ja tundus, et talle endale meeldis ka meie fotosessioon:D

Pärast etendust läksime sugulaste juurde koju ja seal sain veel lastest pilte. Nüüd juba koos Meriti ja Mailisega.

Päris jaanilaupäeval sadas vihma, nagu tavaliselt. Isegi lõke ei tahtnud eriti põleda. Isa oli läbimärg kui šašlõkki küpsetas. Võtsin vihmavarju kaasa ja seisin viimase osa ise seal lõkke kõrval. Hullult oli vaja trikitada, et tuli põleks:D
Pärast ei olnud toas ka midagi teha ja õues oli külm ja mul hakkas tohutult igav, sellepärast läksime isaga linna poodi:) Idee oli ainult juuksevärvi osta, aga lõpuks tulime mingi hullu kolaga tagasi:D

Õhtul läks ilm ilusaks ja läksime Aresse jaanitulele. Esialgu plaanitud tunnine lõkke vaatamine venis tunduvalt pikemaks, kuna tuttavaid inimesi oli arvatust rohkem:)

Pühapäeval oli mul vaja kuidagi Tallinnasse saada ja kuna Keity sünnipäev ja 9-klassi lõpetamine olid meie poolt tähistamata, sõitsime sugulastele külla. Vaatasime nende maja juba ma-ei-tea-mitmendat korda üle.

Nüüd on neil Huberti (:'() asemel kass Kessu, tema oli armas. Ja Keviniga sai jälle möllata nii palju, et ta pärast lihtsalt Aimari sülle magama jäi:)

Mõned pildid ka Kergus käimisest (ülejäänud 340 panen plaadile ja toon millalgi ära:))

Merit oma ema ja õega


Kaunitar Mailis


Hanna oma vanaisaga


Merit oma vanaisaga


Hanna