reede, juuli 25, 2008

Suvi...

Ühel päeval tuli Dagö Pirita kloostrisse esinema. Kädi juba ammu rääkis, et tahab sinna minna ja siis me läksimegi. Ainuke inimene, kellega koos me igal pool varem kohal oleme, on Kädi:D
Seekord jõudsime isegi mingi tund aega varem kohale, sest mõtlesime, et hullult palju rahvast on. Oligi. Valisime endale välja koha, mis oli ühe kõrgema künka kõrval, et kui pikemad ette seisavad, siis saame ülespoole astuda ja näeme ikka. Ja pikemad inimesed seisidki meie ette, ainult et kõrgemale kohale astuda ei saanud, sest selle olid hõivanud 4..10 aastased lapsed ja nende vaate segamine tundus veidi julm:D (nagunii üks juba nuttis, sest tema ei näinud isegi kõrgemal seistes midagi...) Õnneks olid olemas ka ekraanid ja midagi ei jäänud nägemata:)

Aga kontsert ise oli tõsiselt hea - mõnus oli üle pika aja Dagö lugusid kuulata, Lenna Kuurmaa ja Superstaari-Kristiina käisid vahepeal laval säramas ja Chalice jutud-laulud olid tõsiselt naljakad:D Viimaste lugude ajal oli täpselt selline tunne, et miks nii vara läbi saab. Soovitan.

Neljapäeval käisime jälle Bambas piljadit mängimas. Seekord juba suurema kambaga. Kuigi ma seda ise ütlen, tundub et mul hakkavad oskused tekkima - mõned löögid tulevad juba nii välja nagu planeeritud on:D

Nädal hiljem oli bowlinguga sama lugu - juba hakkab välja tulema:D
Seekord oli eriti lahe see, et Kessukas sattus jälle Tallinnasse ja tuli ka Mustamäele. Saime nati niisama lobiseda, pärast käisime pannkooke söömas (kell 11 õhtul oli väljas täiesti normaalne istuda - vot see on suvi!) ja saatsime Kessuka trolli peale:)

Reedel jalutasin rahulikult bussi peale ja sõitsin koju puhkama. Suvi on lahe:)