pühapäev, september 16, 2007

Septembri esimene pool

Järgmisel päeval kutsus Jaanika meid enda uut maja vaatama. See oli tohutult nunnu. Eriti meeldisid mulle siserõdu elutoas ja suured-suured aknad.

Neljapäeval käisin esimest korda sel aastal kooris. Harjutame usinalt Mart Saare laule, mida 29.09 Hüpassaares laulame.

Pärast koori võtsin Kädi ühikast kaasa ja läksime kooli sisehoovi - RebasteRockile. Alguses olime niisama selle platsi juures, aga siis kui Kruuv esinema hakkas, läksime sisse, sest nende muusika oli hea. Meenutas natuke Usulat, natuke Trafficut (vähemalt minule). Metsatölli esinemise ajaks oli lava ette kogunenud päris suur rahvahulk ja isegi meie rektor jälgi ohutust kaugusest kontserti:P

Ausalt öeldes ootasin midagi karmimat, aga tegelikult oli täiesti kuulatav muusika. Minu arust üsna sarnane Oortiga (OK, sellest ikka nati karmim). Ei olnud nii, et oleks poole pealt ära tahtnud tulla, sest mida rohkem vaatasin, seda rohkem veendusin, et laval on andekad muusikud ja kontserdi edenedes tuli sõpru ja tuttavaid ka järjest rohkem juurde. Lugudest oli eriline lemmik "Ussisõnad" (või midagi sarnast), see oli selline "Karoliine hõbelõnga" sooudu moodi - salapärane (punane lavavalgustus aitas kaasa ka).

Ja siis sai kontsert läbi. Teel ühikasse saime veel mõndade sõpradega kokku. Hea, et koolis üritusi korraldatakse - näeb kõrvalmaja elanikke ka:D

Pühapäeval oli isa sünnipäev -
PALJU ÕNNE, KALLS ISA!
Esimesed külalised saabusid pärast seda, kui igasügisese aiatöö (kartulite võtmise) tehtud saime. Pärast seda oli õhtuni välja tähistamine.

Järgmisel nädalal oli töö ja koor, töö ja koor....

Kolmapäeval tähistasime Sveni sünnipäeva. Palju õnne talle veel kord! Seekord olid tordi asemel küünlad pudelite peal (vihjena võin öelda, et see näeb lahe välja;)).
Reedel käisin esimest korda uues trennis. Lahe oli, järgmine kord lähen kindlasti tagasi:)
Laupäeval käisin kuuma kääri lõikuses, et juuksed tervemaks saaksid. Tuli välja, et mu omad on ebanormaalsed - kui teistel juusteotsad lõhenevad, siis minul lihtsalt murduvad ära:D
Muide, kui keegi teab, kust saab osta Schwarzkopfi blondidele juustele mõeldud sarja šampoone-palsameid-maske, andku mulle ka teada (Kaubamajas ei olnud blondide oma ja Stockist ei ole ma siiani Schwarzkopfi tooteid üles leidnud...)