teisipäev, november 21, 2006

Esimene tööreis :P

Täna hommikul kogunesime kella 9.00-ks sisehoovi, et seal helerohelisse bussikesse istuda. Suuna võtsime Tartu poole. Põhjuseks oli Alari soov meid pisut harida.

Kuna aeg oli üsna varajane, möödus minu jaoks pea terve tee unenägude seltsis:D (aga ma polnud ainuke!).

Kohale jõudsime üsna täpselt. Enne õigesse ruumi minemist suutsime ka selle maja turvaalarmi karjuma panna. Hea teada, et see vähemalt töötab:P Enne tõsise asjaga tegelema hakkamist tähistasime ka ühe sealse töötaja sünnipäeva ära.
Jutt iseenesest oli asjalik, vajalik ja huvitav, kuigi Tartu vaimult saadud aevastamishood segasid pisut...

Hiljem käisime TsinkPlekkPanges söömas. Teised proovisid konnakoibasid ka, mina eelistasin sel korral maitsta söödavaid asju. Et pisut põnevam oleks, tegin seda pulkdega. Esimest korda elus, kusjuures. Positiivne on see, et kõhu sain täis ja toit oli täitsa hea:)

Selleks ajaks kui me lõpetasime, olime ajakavast juba vähemalt tund aega maha jäänud. Jalutasime siis kiirelt Ülikooli juurest läbi ja sealt bussi peale (see tee oligi tegelt kõige otsem) ja hakkasime jälle Tallinna poole sõitma.

Nagu minneski, soodustas bussisõit head und ja nii magasingi jälle pea terve tee. Peaks tihedamini kaugetes kohtades käima hakkama, saaks palju magada:D

Kuna Tartus kulus kauem aega kui planeeritud, siis kooli ma ei jõudnudki.