pühapäev, november 12, 2006

On pühapäev tore päev, tore päev...

Täna on tänu varasele ärkamisele päris tegus päev olnud.

Kõigepealt laulsime, nagu isadepäevale kohane, isa üles. Kuna tema ise on kõige varasem ärkaja, aga ei saanud enne sööma hakata kui lauldud on, aeti meid üles ja siis läksime ja esitasime arvuti ääres istuvale isale ühe ülimalt kauni isadepäevalaulu:)

Pärastpoole kirjutasin veel mõned jutukesed (need mida ma teen raha teenimise eesmärgil:P), käisin koeraga jalutamas ja suusatamas. Suusatamisega oli selline tore lugu, et sel korral oli palju meeldivam sõita. Pakkiv lumi jäi küll suuskade peale ja tegi need raskemaks, aga vähemalt sain sama rada pidi tagasi tulla (erinevalt eelmisest korrast kui tagasiteel lumi rajalt lihtsalt ära sulanud oli...).

Veel pisut hiljem leidsime isa-emaga, et mul oleks aeg uue Suzukesega üks väike tiiruke teha. Mõeldud-tehtud. Vahetasin suusasaapad tavaliste jalanõude vastu, jätsin hämmeldunud Tommy koju ja läksime autot proovima. Sõita oli mõnus... Loomulikult on sellel autol võrreldes Fiestaga 110 uut asja vaja meelde jätta, aga see ost on küll nüüd asja ette läinud:)
Et uuele masinale ruumi teha, lükati Fiesta lauta sooja ja Suzu võttis üle tema koha garaažis.

Nüüdseks ülimalt hea kuulmisega Tommy (loe Heli lehelt miks) oli ka ülimalt mänguhoos ja sellepärast tegelesin temaga veel natukene. Parema kuulmisega on tal ka teised mänguvõtted kujunenud (teised = nüüd ta hammustab mind), aga väikese kasvatuse tulemusena juurime selle varsti välja:)