esmaspäev, august 28, 2006

Lihtsalt mõnus päev...

Täna pidin hommikul vara-vara Tallinnasse sõitma hakkama. Ikka selleks, et jälle tööle minna.

Kui lõpuks üles sain, lakkisin küüsi, parandasin Kihnu Poiste peol kannatada saanud teksad ära, sõin ja istusin niisama netis. Mõne aja pärast sain teate, et midagi jälle tõlkida vaja. Tegin siis seda ka. Teleka jätsin kõrvaltoas kõvasti mängima, et presidendivalimistel toimuvaga kursis olla. Presidenti ei valitud ja Ergma sai 65 häält.

Pärast hakkasin asju pakkima, sest linnamineku plaan tuli tagasi. Ema soovitusel läksin lambakoplisse õunu tooma (sest seal on meil õunapuud täiesti täis, erinevalt hoovis olevatest puudest). Tommy võtsin ka kaasa. Õunte korjamine läks sujuvalt üle väänte söömiseks, sest täpselt nii nagu "Nukitsamehe" filmis, oli igal sammul järjest rohkem ja järjest suuremaid marju. Vahe oli ainult selles, et ma ei pidanud selleks metsa sisse minema, vaid mööda metsaäärt ja kraavikallast edasi liikuma. Kui enam marju sisse ei mahtunud, tulin ära. Plaani tegin ka: järgmisel nädalavahetusel lähen koju, korjan kõik allesjäänud marjad ära ja teen moosiks! (mitte nii nagu eelmine kord, et moos on pärast nii kõva, et lusikas sisse ei lähe, vaid ikka heaks moosiks!)

Kui lõpuks tagasi jõudsin, istusin niisama msn-is. Nagunii oli kell juba nii palju, et tööle enam jõudnud poleks...

Õhtul jõudsid vanemad töölt tagasi. Siis kirjutasime isa sünnipäevakutsed ära (needsamad, mida ma eelmisel öösel tõrkuva arvuti ja tigeda printeri kiuste valmistasin). 3 tükki sain endaga tee peale kaasa, et need posti panna. Ülejäänud viiakse isiklikult kohale.

Hiljem vaatasin Suvereporterist Kihnu Poiste sünnipäevakokkuvõtet ja pärast seda võiski sõitma hakata.

Pimedas sõitsin rahulikult linna poole. Öösel on nii mõnus sõita...

Comments

4 Comments:

arvas, et... Anonymous Anonüümne

Mis marjad on "vääned"?

Pole nagu enne kuulnud

31/8/06 4:28 PM  
arvas, et... Blogger Eve

Need on sellised vaarika kujuga sinised marjad, mis kasvavad metsas mööda maad minevate väätide küljes. Väädid okastavad:)

31/8/06 7:15 PM  
arvas, et... Blogger Eve

Tead, ma googeldasin natuke, et leida sulle näitamiseks pilti vääntest... ja tuli välja, et need on hoopis põldmarjad:$

31/8/06 7:19 PM  
arvas, et... Anonymous Anonüümne

Vot nendest ma olen juba midagi kuulnud. Isegi mõne olen ära söönud oma elu jooksusl

2/9/06 3:38 PM  

Postita kommentaar

<< Home