laupäev, august 26, 2006

Klassikokkutulek

Eile toimus taaskord üks klassikokkutulek. Tegemist on siis 2002 aastal Koidula Gümnasiumi lõpetanud 12A-klassi inimestega.

Kohtumispaik on igal aastal sama olnud: meie klassijuhataja kodu. Esimene kokkutulek oli meil juba vähem kui 2 kuud peale lõpetamist:D

Sel aastal vist esimest korda soosis meid ka ilmataat ja me saime terve õhtu kuiva ilmaga juttu ajada:) Kohal oli umbes pool klassi ja kuigi me pole eriti vanad, oli päris palju asju mida meenutada.

Õhtu muutus kiiresti ööks ja mingil hetkel tekkis plaan laiali minna. Nii me siis läksime, kuigi tee väravani võttis oma "jutustamisseisakutega" päris kenasti aega (minnes tulevad alati kõige paremad asjad meelde).

Lõpuks kirjutasime oma kontaktandmed paberile, et saaks teha listi, kuhu igaüks saab vajalikku infot saata. Selles leppisime ka juba kokku, et aasta pärast kui 5 aastat lõpetamisest, teeme suurema tähistamise.

Punase täpikesega Pärnust kodu poole sõites oli hea tuju, sest paljusid inimesi polnud ju juba pea aasta aega näinud ja eriti hea oli teada, et maksimaalselt aastased vahemikud meie kohtumistel hakkavadki olema. Siit siis üleskutse kõikidele teistele: tehke klassikokkutulekuid. Kasvõi igal aastal. Pärast on nii hea olla:)