pühapäev, juuni 11, 2006

Kui Tallinnasse lähme, lähme kohvikusse ja loomaaeda!

Ja nii me siis läksimegi.

Lõuna paiku pakkisime ennast autosse ja asusime teele.
Kohustuslik peatus oli Kernu poes, kust vanarahva kombe kohaselt jäätist ostsime. Meie maiustamise peale auto solvus ja keeldus edasi sõitmast... Pisut arupidamist ja panimegi oma väikesed valged käekesed külge ning lükkasime auto käima. Pärast seda ta enam ei solvunud.

Loomaaias alustasime suhkruvatist, sest see oli nii ahvatlev! (Kuigi suutsime kamba peale ainult ühe ära süüa...) Pärast seda jätkasime hot-dogidega ja siis jõudsime loomadega tihedamalt asustatud paikadesse.

Kahe aastaga on loomaaed päris palju edasi arenenud ja nüüd on loomadel palju-palju rohkem ruumi.

Mina nägin enda arvates esimest korda kaamelit, aga pärast tuli välja, et need on seal kogu aeg olnud.
Eriti lahedad olid peale kaamelite veel eeslid, kängurud, jõehobud (keda ma tõepoolest esimest korda elus liigutamas nägin!), karud jt. kes mul hetkel meelde ei tule.
Mitte nii positiivne oli see, et pirtsakas paabulind keeldus oma saba laiali ajamast, krokodill ei viitsinud liigutada, iguaan ei olnud üldse tausta sisse sulandunud (ma nägin teda väga hästi) ja lõvid magasid kuskil oma toas.

Kõige ebameeldivamad olid oksakujulised putukad, mis isegi läbi klaasi vaadates külmavärinaid tekitasid ja mingid kassi suurused loomad, mis nägid välja nagu 100-kordne suurendus 10-jalgsest niiskuseputukast.

Pärastpoole tahtsime õdedega minna veel lastezoosse ka, aga selleks ajaks kui meie sinna jõudsime, oli see juba kinni...

Sellepärast läksime hoopis Rocca al Mare kaubanduskeskusesse šoppama! Koos ostetud kraamiga läksime Vääna-Vitisse sugulastele (või noh, tehniliselt võttes pole nad päris sugulased) külla. Seal tähistasime kahte sünnipäeva ja ühte kooli lõpetamist.
Koertega sain ka mängida. Hoolimata väiksest vigastusest olid Blacky ja Blinky hästi armsad (ja kavalad!).

Hilisel õhtutunnil hakkasime taas kodu poole sõitma. Tänu minu suurele näljakisale tegime peatuse Hamburgeriputkas.
Veidi hiljem jõudsime koju. Kodu on ka hea. :)