teisipäev, mai 30, 2006

Õnn :D

Et kõik ausalt ära rääkida, peaksin alustama algusest:

Esmaspäev

Lugesin netist uudiseid ja mõtlesin, et vaataks seda kurikuulsat "Misside" saadet ka (see on nüüd postimees.ee all), aga kui lehe lahti tegin, avastasin, et käimas on piletite loosimine Eesti - Uus-Meremaa sõpruskohtumisele jalgpallis, kusjuures mäng ise pidi toimuma siinsamas A.Le Coq Arenal!
Selleks, et asi pisut keerulisem oleks, pidi ka veidike jalgpalli kohta teadma: "nimeta kolmest väravalööjast vähemalt kaks, kes tõid 2002. aasta mängus Eesti koondisele võidu".

Juba sportlikust huvist, et kes need tublid mehed ikkagi olid, hakkasin "Googeldama" (et siis googel lahti ja muudkui otsi) ja ennäe imet, leidsingi üles!

Et teid, mu armsad jalgpallivõhikud, ka pisut harida, avaldan saladuse, et 12.10.2002 toimunud Uus-Meremaa - Eesti kohtumises lõid eestlastest väravad Indrek Zelinski, Aivar Anniste ja Kristen Viikmäe.

Kuna esmaspäev oligi viimane konkursipäev, panin oma tarkuse kohe ka teele.

Kolmapäev

Tulin töölt, hakkasin oma postkasti sisu üle vaatama: tuutori kiri, tuutori kiri, tuutori kiri, jalgpallipilet, tuutori kiri, tuutori kiri,...
Ma isegi ei pannud seda jalgpallikirja alguses tähele:D
Ja täiesti kogemata olingi võitnud pileti kolmapäevasele mängule! (Postimehe lehel on ka kõik olemas)

Panin kiiresti linna poole jooksu, sest pileti pidi kätte saama Maakri 23a kuni kella 20.00ni. Õnneks jõudsin kenasti õigeks ajaks kohale. Valvelauaonu jagas vist minu rõõmu suure jalgpallikohtumisepileti üle (või ta muigabki iga inimese peale, kes õnnelikult lalisedes oma piletit küsib). Pilet käes -> tagasi ühikasse: algab eeltöö homse mängu tarvis (kus asub staadion, kuidas sinna saab, kes üldse mängivad jne.).