laupäev, aprill 15, 2006

Kohtunikuna Pärnus

Täna hommikul sedsime sammud (autonina) Pärnu poole. Seal ootas kõigepealt ülevaatamist Heli ja Timo uus korter (muuseas, see vaba tuba on juba mulle broneeritud, nii et ära hellita lootusi! Aa, ja rõdu ka...), mis oli ikka supernunnu! Seal veetsime seialgu vaid pool tundi, sest tegelikult olime linnas asja pärast: Pärnu jõe kaldal toimusid neljandat (vist...) korda kahevõistlused.

Sel korral sisaldas see täiskasvanute jaoks 10km rulluisutamist, 3km jooksmist ja 5km rulluisutamist (mõnikord on hoopis jooksmine ja rattasõit). Meie olime kohtunikeks! Heli ja Karin kirjutasid finišis võistlejate vaheaja- ja lõpptulemusi üles samal ajal kui meie Timoga valvasime jooksuraja lõpus, et keegi ei "varastaks". Tänu "kaugema nurga kohale" sain ma Timo uue autoga sõita (mille peadaalid liiga kaugel on!!!) ja selle auto signaal ehmatas ühe on täisa ära... Aga see pole oluline. Oluline on hoopis see, et ma oskan nüüd nibin-nabin lutsu visata ja muidu tarka nägu teha. Selles mõttes, et kohtuniku moodi välja näha.

Järgmine võistlus on maikuus ja siis peaks vist rattasõiduga hoopis olema.

Pärast seda läksime emale töö juurde külla. Kõigepealt ehmatasime ta töökaaslased sellega ära, et Kariniga võidu poodi jooksime sel ajal, kui emat polnud, siis lunisime igaüks endale Ehitusmarketi pühademuna välja ja uurisime igasuguseid asju mis seal müüakse.

Järgmisena läksime isale töö juurde külla (see on nüüd ema töökohale päris lähedal). Mina nägin seda poodi esimest korda. Seal saime vaadata mingi katuseraami DVD-filmi hästi laheda posti pealt. Siis hakkas Helil järsku kiire ja me pidime ära minema. Jõudsime kiirelt veel poes ära käia ja "siili" materjalid ära osta. Poest isa poeni tegime loomulikult jälle võidu.

Heli jaTimo juures tegi Karin (suures osas) meile süüa ja kui toit valmis oli, jõudsid isa-ema ka kohale. Sõime siis kõhud täis ja tulime koju ära:)

Comments

2 Comments:

arvas, et... Blogger Karin

Suure osa????
Ära tee nalja.
Ilma minuta te olekski nälga jäänud!Või oleksite saanud hakitud vorsti ja tomatit :)

21/4/06 4:40 PM  
arvas, et... Blogger Heli Künnapas

Ja, jaaaa... ning ühe "on" ehmatasite ka ära, jah ??? ;-)

5/5/06 12:37 PM  

Postita kommentaar

<< Home