kolmapäev, märts 29, 2006

Ma kohe teadsin, et täna tuleb hea päev!

Üle pika aja oli jälle ülimalt mõnus päev.

Võibolla sellepärast, et esimene asi, mida hommikul tegin, oli see, et läksin 9.30ks "teene"-korras loengusse. Lihtsalt sellepärast, et üks õppejõud palus. Ei läinud aeroobikasse, läksin loengusse. Läksin isegi õigeks ajaks. Jätsin targa mulje ja sain palju kiita (poisilt, kellega ühe arvuti taga olime). Leidsin kogemata üles päris mitu lihtsat lahendust. "Tubli" on nüüd mu lemmiksõna. Tunnustav pilk ei tee ka paha.

Õhtul läksin koori. Tee peal nägin ühte vana tuttavat. Rääkisime pisut. Sain jälle kiita, seekord selle eest, et õigel ajal kooli ära lõpetasin.

Enne koori käisin mini-shoppingul Magistralis ja hankisin endale armsa tumesinise valgete äärtega pluusi. Ananassikonservi ostsin ka, aga see on juba peaaegu otsas. Pitsalootsikut vaatasin, aga ei ostnud, sest see poleks kotti ära mahtunud. Pealegi ostsin selle asemel Nesquik'i pisikese šokolaadi. Ja paki Hallsi, sest need on nüüd kreemised ja maasikamaitselised ja olid täpselt kassa kõrval. Uue Anne lihtsalt pidin võtma, sest seal on ju aprilli horoskoop sees!
Kiitsin ennast ise suurepärase kiiršoppamise eest.

Läksin koori. Jõudsin jälle õigeks ajaks. Laulsime igasuguseid ilusaid laulupeo laule. Abidirigent kiitis meid, sest osad laulud juba pisut nagu tulevad. Läksin ühikasse ja vaatasin "Gilmore'i tüdrukuid". Head osad olid.

Läksin rahulolevana magama.

Comments

1 Comments:

arvas, et... Blogger Karin

ja see oli hull blogi täiendamine?

31/3/06 2:17 PM  

Postita kommentaar

<< Home