laupäev, aprill 08, 2006

Grupipidu

Esmaspäeval otsustasime Otsa loengus, et kuna Kelly nüüd tagasi on ja kuna ta varsti jälle ära läheb, peaksime tegema grupipeo. Mõeldud, tehtud.

Mina varusin kartulikrõpse ja morssi (ehk siis siirupit ja vett), teised pidid vastavalt oma soovidele ise asju kaasa võtma.

Reedel saabusid grupikaaslased hõrgutavate küpsetistega, mu toanaabrid seevastu pagesid kõik kabuhirmus ühikast. Tuli välja, et grupikaaslased arvasid, et tegu on arvutiostu tähistamisega! Sellegi poolest veetsime mõnusa õhtu, mida siinkohal pikemalt arutama ei hakka...

Umbes 5-paiku tegime viimaste vapratega pisikese Aliase-mängu ja ühe mängu, mis oli väga sarnane Aliasele:D

Väga vara hommikul äratas mind hull inimene, kes järjekindlalt köögis mingi kõva asjaga vastu lauda tagus. Mõtlesin, et kui välja ei tee, siis ta lõpetab ära, aga ei, kus sa sellega! Mõne aja pärast taipasin, et see pole mitte köögilaud, mida toksitakse, vaid et keegi on hoopis ukse taga ja tahab sisse saada. See oli ikka väga vara hommikul! Lõpuks vedasin ennast kööki ja tegin ukse lahti. Tegemist oli ühe mu toanaabriga, kes oli oma võtmed maha jätnud ja nende vajalikkuse alles hommikul (varahommikul, peaks mainima!) avastanud. Pikemalt mõtlemata läksin magama tagasi.

Laupäeval magasin, ärkasin üles, läksin jälle magama ja ärkasin taas... Õhtul, hmm, läksin magama:D

Comments

2 Comments:

arvas, et... Blogger Karin

Su laupäev oli ikka kirjeldamatult huvitav!
Meenutame minu reedet-> sõnum Evelt->AAA! OMG! Aga sa räägi lapsega...
Rohkem vist ei avalda :P

10/4/06 12:42 PM  
arvas, et... Blogger Eve

tänks, "sõber"....

10/4/06 9:54 PM  

Postita kommentaar

<< Home