neljapäev, mai 15, 2008

Mai esimene pool

Viimasel ajal on päris kiire olnud, sellepärast ka pool maikuud kokkuvõtlikult:)

3. mai
Kätte jõudis kauaoodatud koristuspäev. Meie piirkonnaks oli Kaisma vald. Kogunemiskoha leidmine oli oodatust lihtsam (seda ka tänu Kaurile, kes nati enne meid jõudis). Natuke peale kella 10-t saime omale portsu kilekotte ja lipujaama mees saatis meid vana prügimäe suunas teiste juurde. Kohal oli päris palju rahvast ja tänu sellel kujunes meie koristamise osa oodatust oluliselt väiksemaks ja koristamise aeg lõbusamaks. Hea üllatus oli tegelt ka mul - arvasin alguses, et koristame selle punkti ära, siis võtame järgmise jne. kuni kõik selle valla punktid tehtud on. Tegelikult piirdusime siiski ainult ühega ja juba umbes 12-ajal lubas lipujaama-mees meil lahkesti lõunale minna.
Peale söömist käisime veel sugulastel külas (vanaema nägime ka seal ära) ja poes ja Libatses ja siis jõudsime koju ka:)

9.mai
Peale tööd käisin trennis nagu tavaliselt, peale trenni kiirelt TLÜ juurde - seal ootasid juba Raigo ja Reigo - läksime Janne juurde grillima ja Slovakkia reisi pilte ja videosid vaatama. Üsna varsti peale kohale jõudmist läksimegi tuppa videot vaatama. Polnud enne kunagi meie liikumisega kava ise näinud ja see oli päris lahe, ainult et ise lauldes tundus mulle, et olime palju rõõmsamad ja säravamad:D
Pilte vaatasime ka ja mingi ajani öösel.

10. mai
Viimase 6 aasta kõige leidlikum kojusõit üldse:
1. Tahtsin minna linnaliinibussiga, aga jäin napilt maha. Järgmine buss tuli 24 minuti pärast ehk 10 minutit enne maaliini väljumist Pääsküla peatusest (ja sinna sõidab umbes 20 minutit)
2. Esimene marsruuttakso väljub laupäeval kell 8 Kaubamaja juurest. Maaliinibuss väljub Pääskülast kell 7.35.
3. Takso - helistasin läbi absoluutselt kõik taksofirmad, mis telefonis on (mingi 6-7 tk.) ja mitte ühelgi ei olnud autosid. Ainuke, kust oleks auto saanud, oli Tulika ja selle ooteaeg oli 24 minutit (kell oli siis juba 7.15, ehk oleks olnud 5 minutit aega TTÜ juurest Pääskülla jõudmiseks. Koos maksmisega)

Mõtlesin siis juba, et ma ei viitsi nii palju mässata ja lähen järgmise maaliini bussiga. Helistasin infosse, sealt öeldi, et see väljub alles 8.40 ja sõidab 3 tundi. 3 tundi! Pidin iga hinna eest sellele poole 8-sele jõudma.

Siis tekkis mul uus plaan "kui kuidagi ei saa, siis kuidas ikka saab": ootasin sellesama 7.24 number "10" ära, sõitsin sellega üles Nõmmele, sest mul tuli meelde, et seal on kasiino. Ja kus on kasiino, on ka taksod. Nii oligi! Sain seal auto peale, õnneks sai juht must aru ja ei venitanud ja ma jõudsin ilusti enne bussi kohale! Ise veel bussis muhelesin omaette, kui kasulik ikka protsessidega töötamine on - nüüd kogu aeg mõte töötab, et "kui nii ei saa, siis kuidas saab?":D

Mingi aeg tulid Herlend ja Rasmus meile ja kamba peale korjasime kokku meie ohtlikud jäätmed ja viisime alevisse kogumispunkti. Pärast suurt koristuspäeva oleme eriti keskkonnasõbralikud:)

Õhtul käisime sugulaste juures varast emadepäeva tähistamas.

11. mai - emadepäev!
Hommikul ärkasin vara, et emale enne tööle minemist laud valmis teha. Hommikul poole 7-ajal on õues superhea lõhn ja tohutult mõnus olla. Jalutasin veidi Tommyga, kui juba seal olin (see tähendas seda, et ta kadus ära ja siis ma otsisin teda:P). Õnneks läks laua valmis tegemine kiirelt ja kõik oli enne ärkamist olemas.

Kuna ta oma kella peale ei ärganud, ajasin Heli ka üles ja läksime teda üles laulma. Esitatavaks teoseks oli seekord omaloomingu laul "Head emadepäeva!", viisil "Äratus! Äratus!". Saateks kasutasime kitarri. Oma töö tegi see laul ära ja saime ema üles äratatud (ja isa nägu oli veel eriti hea:D).

Päeval käisime vanaema juures ja võtsime ta veel enda juurde kaasa ka, et ta saaks ilusat ilma nautida.

Õhtul Tallinnasse tagasi.

14. mai
Kelly tuli üle pika aja jälle Eestisse ja sellepärast kogunesime Kolumbusesse. Seal oli salsa-õhtu, tantsijaid oli tohutult lahe vaadata. Ma enne ei teadnudki, et eestlased ka seda nii südamega võtavad.

15. mai
Päeval oli mingi Oracle koolitus. Sealt ära tulles tundsin ennast kohe eriti lollina... Aga see läks päeva jooksul üle:D
Õhtul käisime sõpradega bowlingut mängimas. Päris viimane olin ainult ühes mängus, kuigi laeks jäi mingi 95 punkti vist... Peaks rohkem harjutama hakkama:D
Aga muidu oli hullult mõnus jälle proovida. Kindlasti kordame seda;)