laupäev, november 10, 2007

Lihtsalt parim

Reede hommikul käisin korra tööl, saatsin paar asja kooskõlastusringile ja suundusin sisehoovi. Seal ootas meid buss - läksime Haapsallu.

Ühel kolleegil sattusid enam-vähem samale ajale tööjuubel ja enda juubel ja siis me läksimegi talle külla. Kõigepealt käisime Haapsalu lossi varemetes - selle sees olevas muuseumis (kus olid mingid imelikud masinad) ja väljas ka, niipalju kui selle vihma ja tuule sees jalutada kannatas.

Edasi läksime kohalikku Elioni majja, kui Koit näitas oma kabinetti. Kui juba seal olime, käisime ka samas majas olevas sidemuuseumis kiire ringi:) Seal olid telefonid, telefonijaamad, arvutid, raadiod jm. sidega seotud asjad alates väga vanadest kuni tänapäevani. Vana postkontori tuba oli ka sinna tehtud. Hullult lahe. See mees, kes seal oli, oleks meile hästi pikalt kõigest rääkinud, aga kuna meil oli kiire, sai ring peale ~15 minutiga.

Pärast läksime Laine SPAsse lõunale. Selles oli tohutult hea vaade.

Mingi imelik värk on ka selle Haapsaluga - neil on mingid tiigi moodi järved, mida nad viikideks nimetavad:D

Õhtul käisin trennis ära ja siis sain ühika juures isaga kokku, kes mu koju tõi:) Sellest on ikka päris tükk aega möödas kui viimati nädala lõpus autoga koju sain. Isa sai koolituselt lahedaid mõistatusi, huvi korral võin neid edasi jutustada;)
Ratta tõin ka talveks ära, nüüd on ta mu päriskodu magamistoas.

Kodus panin ennast "kiirelt" valmis ja läksime Heliga Bravosse Bad Jamile. See pidu vist igav olla ei saagi: 3 noormeest tegid omavoliliselt breigishow-d, olid mõned kaklusohtlikud olukorrad (nagu liiklusohtlikud olukorrad, eksole:P), aga turvamehi oli päris palju ja nad said alati kiirelt jaole - verd ei näinud:D Muusika oli super (mõndade üksikute eranditega), sõbrad kohal ja üllatavaid tuttavaid nägin ka. Ja tantsida sai nii palju, et täna kõik kohad valusad:D
Pärast pidu käisime veel Metsa tänaval ja koju jõudsime umbes 6-ajal...

Täna hommikul (~nati enne 12) läksin vanaema juurde - käisime poes, koristasime ja lobisesime niisama - pole teda ju ka ikka tükk aega näinud. Koju tagasi jõudsin natuke enne seda kui vanemad töölt tulid:)

Täna õhtul ootab veel ees mõnus saunaõhtu sugulaste juures. Enam paremaks minna ei saagi, eksole;)

Comments

1 Comments:

arvas, et... Blogger Heli Künnapas

Kle, see Haapsalu on kummaline jah. Mul oli ka täielik segadus kogu aeg selle veega... või noh nende veekogudega... irw...

15/11/07 8:57 PM  

Postita kommentaar

<< Home