teisipäev, oktoober 02, 2007

Tudengite sügispäevad Tallinnas ja ülejäänud nädal:P

Esmaspäeval oli tudengite öölaulupidu. Osavõtt kohustuslik! Ühikast läksime Krisperiga, tee peal ühines Sven ja kohapeal Kristi, Kessukas ja Kaur.

Laulupidu oli lahe, kuigi sõnad olid kehvalt näha ja mõndades lauludes inimsesd ei osanud sellepärast eriti kaasa laulda. Kõige paremad olid ikka isamaalised laulud, mille pärast sinna mindud sai. Kahjuks lõppes üritus liiga kiirelt....

Edasi läksime Telki (ei mäleta enam, kelle/mille nimeline see oli...), seal esines mingi tudengibänd. See lõpetas ka kell 23 ära...

Siis läksime Mäkki, et saada seda vinget pingviini, kes lasteeinega kaasas on. Ära tõime!

Siis läksime Woodstocki (eee... ma ei mäleta tegelt mis selle koha nimi oli:D), aga sinna me kauaks ei jäänud. Läksime hoopis Aspirini (või noh, endisesse Aspirini, sest enam seda silti seal pole) ja mängisime Kessu-Kauri-Sveniga piljardit. Ja mingit imelikku mängu. Varahommikuni. Siis läksime ära.

Järgmisel päeval oli töö juures raske... hull uni oli. Lõuna ajal sain jälle Kessukaga kokku, sest tal oli sünnipäev. PALJU ÕNNE veelkord, kallikene! Käisime Raekoja platsi ääres söömas ja nautisime vananaiste sügist. Super oli. Kessu "venna" nägin ka ära(a).

Õhtul käisime Kristi ja Margusega niisama istumas. Ja Mäkis söömas:D:D

Järgmistel õhtutel magasin... ja magasin... Reedel oli mingi eriti raske trenn. Jõudsin ühikasse ja kukkusin voodisse:D Hull uni oli!

Laupäeva hommikul sõitsin linna, sest pidime kooriga Hüpassaarde esinema minema - Mart Saare 125. sünniaastapäev oli. Kõigepealt läksime hoopis Suure-Jaani kirikusse. Seal tegime proovi, siis pidas Janne (üks meie dirigentidest) meile innustava kõne selle kohta kui kehvasti meie proov läks ja kuidas peaksime tegelikult tegema. Ja siis läksime tagasi ja algas kontsert. Kõigepealt väike kõne ja esimene ühislaul. Meie olime dirigendi selja taga kõigi teiste vastas. Võimas oli, sest terve kirik oli koorirahvast täis ja kõik laulsid. Pärast seda esitasime ainult oma kooriga "Mu mano tulge latse". Siis tuli paremini välja:)

Pärast läksime üles, kuulasime teisi koore ja laulsime ühiskooride juures kaasa. Kirikus on hea laulda.

Kontsert kestis umbes tunni (või poolteist...). Peale selle lõppu läksime bussi ja sõitsime Hüpassaarde Mart Saare talumuuseumisse. Seal esitasime jälle ühislaulud. Täiesti tuulevaikne ja tohutult soe oli. Laululava oli metsaserval ja nüüd oli publikult ka. Super kogemus, ma ütlen!
Ja kui lauldud sai, läksime väikesele rabamatkale. Nägime päikseloojangut ja rabalaukaid. Ilus , tohutult ilus... Ühe korra komistasin ka ja sain jala märjaks:P

Kokku rändasime mingi tunni. Pärast jälle bussi ja tagasi Tallinna poole. Vändras tegime poepeatuse ja tekitasime kohalikes noortes pisut elevust:P Sõidu ajal nautisin parimat und (a)

Tallinnas oli plaan magama minna, aga tegelikult läksime hoopis Erkki-Martti-Jaana-Artjomiga piljardit mängima. Ma olen selles endiselt sama "osav", aga lahe oli:D
Esimest korda elus käisin Parlamendis ka. Minu suureks üllatuseks oli seal väga hea muusika (eriti väikses saalis!) ja loomulikult parim seltskond :)

Pühapäeval käisime Kevini sünnipäeval. Väikese hilinemisega. Ta on juba nii asjalik ja supernunnu! Ja ta oskab väga hästi oma parimaid ilmeid ära kasutada:D