neljapäev, august 03, 2006

Heli tüdrukuteõhtu

Eile õhtul tuli Heli töölt koju. Helen tuli ka meile külla. See tundus tulevasele pruudile veel normaalne. Siis jõudsid Kadi ja Agne ka veel kohale ja me tunnistasime üles, mis tegelikult plaanis on: Heli tüdrukuteõhtu (kuigi see on nüüdseks juba üsna ilmne:P).

Esimese asjana riietasime Helit natuke: pähe sai ta krooni ja loori ning selga särgi kirjadega "Vaba ja vallaline" ja "Veel 3 päeva". Pärast seda jagasime ennast autodesse ja võtsime suuna Pärnu poole.

Kõigepealt peatusime Alexela tanklas, kus Heli pidi leidma inimese, kes talle paki kondoome ostaks. Hoolimata meie kaasabist ei suutnud ta sel hetkel kedagi veenda. Sellepärast istusime uuesti autodesse ja leppisime müüjaga kokku, et tuleme pärast tagasi.

Järgmine peatus: Tarva. Andsime Helile šokolaadimedaleid ja lasime tal sinna peale kirjutada endiste poiste nimesid, et need siis hääletades autode peale panna ja kaugele ära saata (ikka selleks, et nad head abielu rikkuma ei saaks hakata). Mõndadest sai Heli lahti ja siis väitis, et rohkem polegi... Istusime uuesti autodesse ja linnapiiril pidasime taas kinni, sest meile tundus et asi pole õige. Tuligi välja, et tegelikult olid nii mõnedki nimed mainimata jäänud ja lõpuks oli olukord selline, et šokolaade tuli puudu ja ühe peale läks terve nimekiri:P
See tehtud, võtsime suuna Kaubamajaka poole. Seal olid tegelikult teised plaanid, aga sujuvalt tuli ülesandeks hoopis šampuse väljalunimine. See läks tulevasel pruudil üsna kiiresti. Noormees, kes ära räägiti, oli välismaalane ja meie väikese triki pärast tuli tal ilmselt suurem peretüli, sest juba kassas nägi ta naine väga tige välja. Meid see eriti ei häirinud: võtsime oma šampusepudelid kaasa ja läksime Rannahotelli juurde.


Hotell ise meid ei huvitanud, hoopis promenaad. Seal jalutamiseks andsime Helile kaasa korvikese, mis sisaldas veepihustit, tikutopse, mängukaarte, kammi, stringe, suitse, kondoome, liblikat, iga asja peal Heli pilt.... vist oli midagi veel, aga ei tule meelde hetkel... Need oli vaja võimalikult kallilt ära müüa ja müüdud need said. Kõik peale liblika. Seda sellepärast, et väikene tüdruk tuli Heli juurde ja küsis, et kas ta on Okasroosike. Vastus, et ta on pruut hoopis, ei meeldinud vist pisikesele eriti. Vähemalt on tal liblikast hea meel:)

Pärast edukat müügihooaega panime looriga neiu 3 erineva mehega tänaval valssi tantsima.








Lisaks sellele õnnelikku abielu ohustavad mured üles kirjutama, kõva häälega ette lugema ning lõpuks Pärnu jõkke uputama.




Seejärel läksime tagasi Mirage juurde. Seal oli Heli ülesandeks 5 noormehe telefoninumbri saamine juhuks, kui abielu ei lähe nii hästi kui loota võiks. Ülesandeks vajalikud paberilehed, mis ma varem Helile andsin, oli tal õnnestunud ära kaotada, seetõttu pidi ta numbrid enda kehale kirjutada laskma. See oli vist kõige kiiremini lahendatav ülesanne:D



Päras seda lubasime Helil veel Rüütli platsil oleva purskkaevu juures kaks soovi soovida ja kui see tehtud, saatsime ta enda ka vette. Mitte vabatahtlikult, kusjuures:P


Nii saigi meie päevake lõpukorrale. Tegime veel Alexelas peatuse ja Heli sai oma "kondoomiülesande" ka tehtud.


Kui lõpuks koju jõudsime, sai Heli abielukõlbulikkuse tunnistuse ja šampusedušši. Preemiaks pärast ka head-paremat süüa- juua. Pruutneitside-sõbrannade pulmaeelsed ülesanded olid sellega täidetud:)

Aitäh kõikidele osalistele positiivse suhtumise eest ja Helenile fotode eest:)

Comments

3 Comments:

arvas, et... Blogger Karin

Ma pakun, et ta sai śhampuseDuśś`i!

15/8/06 2:42 PM  
arvas, et... Blogger Eve

oops... (häbeneb)
Parandan kohe ära...

15/8/06 6:44 PM  
arvas, et... Blogger Heli Künnapas

Karin on vist korrektoriks hakanud. Käib ja otsib meie trükivigu :D

Räägi veel, et ta on meie pere düsgraafik (kuidas seda sõna kirjutatakse ???) (a)

18/8/06 2:24 PM  

Postita kommentaar

<< Home