pühapäev, juuli 16, 2006

Palmisaar Pärnu rannas

Üks igavene petuvärk! Mitte mingit saart ei olnud ju!

Aga see selleks. Tegelikult algas meie jaoks pidu kodutänavas ehk siis Heli ja Timo juures, kus me ennast ligi 2 tundi valmis sättisime ja niisama lollitasime ja Timo närve sõime:D


Heli tahtis näha A-rühma. Seda me ei näinud. Mina tahtsin näha The Suni. Seda me ei näinud. Kohale jõudsime siis, kui The Sun oma kava lõpetas. Siis läksime sisse ja käisime seal niisama ringi. Kui välja tulla tahtsime, selgus et käepaelad on otsas. Nii olime sunnitud ära vaatama Blacky esinemise ja selle lõpus uuesti käepaelade järjekorda minema. Kui paelad tulid, jooksid kõik leti poole ja järjekorrast ei jäänud midagi järgi. Meie saatsime enda eest trügima Karini, sest ta on kõige pikem ja saab üle suure rahvamassi vähemalt hingata (mina oleks sinna sisse ju ära uppunud). Karin trügis ja trügis, kuni jõudis letini. Meie Heliga sirutasime teiselt poolt võre oma valged käekesed ja saime endale ka käepaelad.

Siis saime välja. Lõpuks. Timo tuli meile vastu ja läksime nende juurde pitsat sööma.

Õhtul jalutasime Kuursaali juurest läbi, et näha kuidas tehakse saadet "Suveõhtu pärnus". Seda me eriti kaua vaadata ei viitsinud ja sellepärast jalutasimegi tagasi "Palmisaarele". Värava juures nägin vanu sõpru ja tuju läks 'väga heast' 'suurepäraseks'.

Nüüd hakkas esinema Smilers. See mulle meeldis ja pärast kontserti olnud ilutulestik meeldis veel rohkem:)

Pärast seda läksime Sunseti juurde võrkpalli vaatama. Lätlased olid nii nunnud oma inglilokikestega, aga eestlased võitsid sellegipoolest. Meil hea meel.

Kui võistlus vaadatud, rääkisime pisut Miisu ja ta sõpradega juttu ja pärast seda läksime purskkaevusid vaatama.

Kõige lahedam oli lastepargi oma, sest sellel olid punased tuled ja seetõttu soovisime oma soovid just seal (ehk siis võtsime neljakesti purskkaevu kõrvale ritta, lugesime 1-2-3, viskasime üle vasaku õla oma sendid vette, soovisime mõttes oma soovid ära ja olime hästi õnnelikud:D ).

Pärast seda väike jäätis ja Metsa tänavale ööbima.