pühapäev, juuli 30, 2006

Webberi gaalakontsert


Eile õhtul seadsime Kariniga suuna Tallinna Lauluväljaku poole. Erakordselt vara. Seda sellepärast, et ka piletid olid ostetud erakordselt vara, veebruarikuus nimelt.

Kohapeal otsisime kiirelt võimalikult head kohad ja sättisime ennast mugavalt sisse:)

Paari tunni jooksul kogunes lauluväljakule umbes 20 000 inimest ja etendus võis alata.

Webberit ennast me sel korral ei näinud, aga selle asemel nägime ja kuulsime Mart Sanderi "suurepäraseid" inglise keele oskusi ja Tarmo Leinatamme juhitud võimsat sümfooniaorkestrit.

Üldiselt möödus esimene vaatus ülikiirelt ja kella 23 ajal lõppes kogu kontsert püstiseisva publiku silme all kõikide esinejate osavõtul lisaloo "Amigos para sempre"-ga. Pulblik oli rahul ja hakkas vaikselt kodude poole voolama:)

Meie läksime ka. Jalutasime kenasti Kristiineni, sest ühtegi taksot ei olnud võimalik saada. Sellegipoolest õnnestus lõpuks ühe marsa peale mahtuda ja olimegi ühikas.

Meil on nüüd Kariniga uued lemmikud ka: Marsha Yuan (Hong Kong), Tony Vincent (Broadway), Max von Essen (Broadway), Stephen Hansen (Norra) ja loomulikult koduse Eesti Maarja-Liis Ilus. Otseloomulikult on meil mõlemal olemas ka A4- suurused imekaunid kavad ja mõned telefoniga salvestatud viisijupid, et hiljem kuulata ja meenutada:)


Täna hommikul tulime aga hääletades ülisuure pagasiga koju, et tähistada Karini ammumöödunud sünnipäeva.