esmaspäev, juuli 17, 2006

Urmas Alender ja pruutkleit


Eile hommikul ärkasime Metsa tänaval. Meie võrdub nüüdsest alates "vahva gäng" (siinkohal suurimad tänusõnad Priidule soojalt maalt läkitatud kaardi eest) ja Timo.

Hommikupooliku veetsime Pärnus Helile kingi ja kleiti otsides ning turult parimaid puuvilju valides. Pärast pidime minema Koidu sünnipäeva tähistama, aga kuna teda päeval kodus polnud, tulime linna tagasi (kui sa muidu aru ei saanud, siis vahepeal olime "päris" kodus).

Linna sellepärast, et Eliisabeti kirikus esinesid Tajo Kadajas ja Jassi Zahharov Urmas Alenderi muusikale pühendatud kontserdiga "Teisel pool vett". Kadajase laulmine meenutas natuke Alendrit ennast (niipalju kui plaatide pealt kuulnud olen), aga kui Zahharov suu lahti tegi, tuli minul küll tibukasukas peale:D

Kontsert oli täiesti mega ja niipalju kui õnnestus, salvestasin endale telefoni ka (kui ilusti küsid, annan kuulata, kuigi kvaliteet pole just kõige parem...).

Pärast rüüstasime natuke Kaubamajakat ja võtsime suuna Tallinna poole. Seal vallutasime minu toa ja püüdsime magama jääda (see on ülimalt raske ülesanne).

Niisiis, hommikul vara viisime Karini tööle (praktikale) ja läksime Heliga pruudipoe ukse taha ootama (sest kell oli nii vara, et normaalsed inimesed magasid veel sel ajal). Kui meil mõistus lõpuks pähe jõudis, hakkasime hoopis kesklinna poole minema, sest selleks ajaks kui õigesse kohta jõudsime, olid seal kõik asjad juba lahti. Tegime linnatuuri ära ja tulime tagasi. Viimane peatus oli "Kalevi" kommipood. Sinna autoga minemine on pisikese nipiga, aga juba teisel korral läks õnneks.

Kommipoes oli klaasi taga noormees, kes kohapeal komme valmistas. Seal oli veel igasuguseid magusaid asju vaatamiseks ja šokolaadist Eesti kaart, millele olid maakondade nimed peale kirjutatud ja äärte peale maakondade vapid joonistatud (see kõik oli šokolaadist!). Saime lõpuks tädi käest oma kommid kätte ja kui tahtsime endale tee peal söömiseks kahte "Kandle" kommi osta, andis ta need meile niisama. Nii lahe! Sellest oli tema arvates ilmselt veel vähe ja seetõttu andis ta meile mõlemale veel šokolaadisse kastetud maasika ka. Nämma! Jägmisel korral kui mul komme vaja on, lähen kindlasti sinnasamasse!

Koos kommidega tulime koju, võtsime ema ja vanaema peale ja läksime Pärnusse.
Sealt ostsime ära selle kleidi, mille eelmisel päeval välja valisime. Peale selle ostsime ära ka kõik muu "pruudikraami".
Vanaema ostis endale samuti pulmadeks uusi asju. Lõpuks võtsime hoopis isa kaasa ja läksime valisime talle uue ülikonna. Nüüd on riided puudu hmm... ainult minul, Karinil, Timol ja emal:D Aga nendega tegeleme pisut hiljem. Vähemalt ideed on nüüdseks teostatavad ja ühesugused;)

Comments

2 Comments:

arvas, et... Anonymous Anonüümne

Suur tänu heade sõnade eest!
Tajo

5/8/06 11:12 PM  
arvas, et... Blogger Eve

suur tänu suurepärase elamuse eest:)

7/8/06 9:07 PM  

Postita kommentaar

<< Home