pühapäev, mai 07, 2006

Nädalakiri

Esmaspäev oli püha. Idee poolest ka vaba päev. Kahjuks töötab see loogika vaid töölisrahva puhul ja vaesed tudengid peavad vaatamata suurele ja punasele ikkagi tööd tegema...

Teisipäeval oli meie grupi kord teha "Sidesüsteemide mudeldamises" ettekanne. Tegelikult pidime seda tegema juba 2 nädalat tagasi, aga kuna kõikidel oli niiiiiiiiii kiire, pidime selle pisut edasi lükama. Teemaks oli "Radar Recording System" (e.k.-radari salvestussüsteem). Peab tunnisama, et kuigi rääkisime vaid enda grupile, oli väike närv ikkagi sees ja kui lõpuks vaid paar küsimust küsiti, hingasin kergendatult nagu oleks eksam läbi saanud:)

Pärast väikest hingetõmbepausi ootas juba uus ülesanne: "Sidetehniliste standardite" kodutöö oli vaja kolmapäeva õhtuks ära saata. Seda olin tegelikult juba vaikselt tegema hakanud, aga mina teadsin kogu aeg, et tähtaeg on 10.05, sellest ka väike mure. Loomulikult sai asi õigeks ajaks valmis ja esitatud:)

Neljapäeval oli viimane prantsuse keele tund, kus õppejõud soovitas suvel ka õpitud väljendeid aeg-ajalt rakendada. See oli lihtsalt hoiatuseks, et keegi ära ei ehmataks mõne "merci" või "madame" peale:D

Reede: kahekümnes kord aeroobikas! See tähendab ühte AP-d (ainepunkti), tervislikumat eluviisi ja seda, et enam ei pea reedeti enne seitset ärkama.

Peale kõige selle sain ka "Sidesüsteemide ärimudelite" õppejõult kirja, kus ta teatas, et minu kodutöö teemal "Navigatsiooniseadmed" (VDODaytoni navig. seadmed, mida autodes kasutatakse aadressiotsingul), kus pidi oma teenuse/toote mahaärimist kirjeldama ja äriplaani seletama, oli väärt maksimumpunkte! (samapalju said pea kõik, kes seda ainet võtsid, aga see pole hetkel oluline...)

Järgmisel nädalal ootab ees siis seesama "Ärimudelite eksam", kus tänu tehtud kodutööle 100st punktist juba 20 olemas on:)