laupäev, oktoober 04, 2008

Juubeli tähistamine

Reedel peale koju jõudmist (see oli umbes kesköö paiku, kuna buss oli lihtsalt nii täis ja päris mitu korda pidi bussijuht mingit magajat äratamas käima, et see maha läheks:D) oli meil plaan hakata Kariniga ema sünnipäevahommikuks ettevalmistusi tegema. Plaan oli lihtne - teeme midagi ilusat seina peale ja läheme magama.

Nagu arvata võib, ei läinud asjad plaanikohaselt. Tegime küll õnnitluse, ent et oleks midagi uut, sättisime selle seekord hoopis palgi peale:P

Ja kui juba seal olime ja kui juba nii kaua üleval olnud olime, mõtlesime et koristame ka natuke. Ja siis mõtlesime, et paneme hommikusöögiks nõud lauale ja tordi sisse küünlad ära, et hommikul lihtsam oleks. Ja kui juba nõud pandud said, otsustasime vanad ka ära pesta ja kuna kell juba nii palju oli, leidsime et tegelikult on paras aeg söögiasjad ka valmis panna ja külmkappi hoiule jätta. Ja siis läksime magama (umbes 5 min. enne minema hakkamist, õnnestus meil mingil kummalisel kombel ema ka üles äratada, aga õnneks läks ta ka kohe magama tagasi).

Hommikul saime nautida perekondlikku sünnipäevahommikusööki maasikatordiga:)

Päeval käisime erinevatel põhjustel hästi mitu korda alevis ja kaunistasime torti ja tegime igasuguseid muid asju ja nagu arvata võis, jäin oma ajaplaneerimisega täiesti hätta ja ei saanud isa ja Kariniga enne teisi külalisi vastu võtma minna vaid läksin täpselt alguseks ema ja Heliga.

Peaaegu kõik olid selleks ajaks juba kohal. Algas õnnitlemine. Mina olin lilleneiu:) Siis tuli šampus ja veel üks õnnitlemise ring. Hiljem tegime erinevaid mänge ja juubilari tundmise viktoriini. Viktoriinis läks võit seekord jagamisele vist isegi viie inimese vahel, kuigi suutsime päris mitme küsimuse juures piisavalt trikikad vastusevariandid välja pakkuda, et isegi ema parim sõbranna ajusid ragistama pidi:D

Vahepealse aja sai sisustada tantsimisega (mis tähendas meie jaoks uute mängude ettevalmistamise aega:P).
Öösel tõime välja tordi. Selleks sättisime sellele enne ilusti küünlad peale ja panime põlema. Saalis kustutati tuled ära ja lükkasime tordi sisse. Ja siis laulsime veelkord "Ta elagu!" ja ema sai taas küünlaid puhuda:)

Pärast peo lõppu läksime väsinult ent rahulolevatena koju. Aitäh kõigile külalistele ja toidukoha töötajatele!