laupäev, aprill 07, 2007

Paari nädala kokkuvõte

Soojade ilmade tohutult kiire kohale jõudmise tõttu (või siis lihtsalt niisama) on jube kiireks läinud. Tööd on palju ja kooliasjad on ka juba pisikeses ajahädas. Õnneks jõuan veel kooris käia (jägmisel nädalal sellega juba esinemine ja 18. aprillil laulupeo jaoks ettelaulmine) ja mõnikord leian isegi tunnikese pilatese jaoks. Veel on plaanis endale suveks (ehk siis nii kiirest kui võimalik) endale jalgratas soetada ja selle aktiivse otsimisega olen ka viimastel nädalatel tegelenud. Tallinna jalgratta- ja spordipoed on enamjaolt läbi käidud, aga ratast veel pole. Loodetavasti varsti on:)

Kodus käia on ka hästi mõnus, sest erinevalt põhjamaisest Tallinnast on seal soe. Täiesti suvine kohe. Oma väljaelamata energiat lubatakse meil puude lõhkumise peale rakendada:D

Ja bowlingut käisime ka töökaaslastega mängimas (üks "meie omadest" tähistas sünnipäeva). Minu maksimaalne tulemus oli 99 punkti... peaks vist harjutama hakkama*-)

Ühe hästi vahva mõtte leidsin ka netis kolades: "Jah, õnn on asjades! Õigemini pisiasjades. Ja tegelikult on just need kõige tähtsamad. Soe puudutus, silmavaade, hommikune unine naeratus, jahedasse pihku pistetud sügisene kastanimuna või mere äärest korjatud auguga kivi." (A.Viidik)
Armas, eks? :)