neljapäev, märts 22, 2007

Kevade energia

Tundub, et kevade tulek ja järjest valgemad päevad annavad rohkem tegutsemistahet. Või siis ongi päeva valge osa pikemaks minemine see, mille pärast asjad tehtud saavad või siis oli lihtsalt super nädal:D

Tegelikult tahtsin jõuda selleni, et tohutult tegus nädal on olnud - esmaspäeval käisime uisutamas, teisipäeval sain teada, et sõidan Rahvusvahelise Nädala raames aprilli lõpus nädalaks Hispaaniasse (Jah, PÄRIS Hispaniasse... Hispaaniasse! Öösel ma eriti ei maganud... ärevus oli liiga suur :p),kolmapäeval valmistasin oma lõputööd ette ja käisin pilateses (jälle, sest see on super!), täna käisin ujumas, et eilsest valutavad lihased jälle normaalselt tööle hakkaks (nagu arvata võis, polnud asjast eriti kasu) ning peale selle hakkavad töö juures uued projektid hoogu üles saama (meil töötavad üle mõistuse super inimesed! Ja) ja lõputöö teema muutsime ära, niiet see tundub ka nüüd täiesti "läbiampsatav".

Nüüd on vaja veel tõsiselt tööasjadest aru saada, lõputööd edasi teha, lennupiletid välja osta (hmm, või siis enne kõige mõistlikum lend välja valida), pisut keelt õppida, see võlgu olev aine ära teha ja... kindlasti tuleb midagi veel.
Homme jätkan töö juures koosolekuralliga;)

Ahjaa, KAUNIST KEVADET!