kolmapäev, märts 07, 2007

Kolmapäev

Töö juures printisin endale kaardi, mille järgi kenasti Salme kultuurikeskuse üles leidma pidin – seal ju laulupeo eelproov. Kohale jõudsin umbes 20 minutit varem, aga suureks ülatuseks ootasid paljud „meie omad” juba maja ees. Saali saamise ootamise ajal sain oma esimese asjaliku-väljaspool-tööaega-kõne. Ma arvan, et see ei ole normaalne, aga nii lahe on töökõnesid saada:D

Et laulupeo proov oli võimas. Palju rahvast ja vahvad dirigendid. Aeg läks tohutult kiirelt – sain kaasa teha hääleharjutused ja 2 esimest laulu ja... oligi 30 minutit möödas ja pidin hakkama linna poole liikuma:p

Tee peal helistasin ühele vastamata kõnele tagasi ja leppisin laupäevaks kokku ühe neiuga tema uurimustöö tegemiseks kohtumise.

Kinno jõudsin u. 5 minutit enne algust. Kairi oli juba seal ja saime oma kutsetega eraldi väravast sisse, meie saali ukse tagant saime korvikesest uue Marsi Shokolaadi ka kaasa (Mars oli sponsor või midagi) :)

Film oli super! Lihtne, romantiline, sisaldas palju muusikat ja lõppes õnnelikult. Ehtne naistekas:D Sealt sain ka uue lemmikloo endale – „Way Back Into Love”.

Pärast kino (kuhu üks mu kinnas jääda otsustas) võtsime uue Cosmo ja läksime laiali. Õhtul jõudsin ka ühele sõbrale külla.