pühapäev, oktoober 25, 2009

Viies nädal Doominomaal

Esmaspäeval õhtul saime vee peal kõndimist proovida - meile toodi inimesekõrgused pallid, kuhu ühekaupa sisse ronisime, siis lasti see õhku täis ja siis saigi vee peal kõndida. Palli sees. Või noh, tegelikult läks enamikel kogu pallis veedetud aeg püsti tõusmise üritamise peale (kaasaarvatud minul, sest see oli suhteliselt raske ülesanne). Paari minutiga oli võhm täiesti otsas ja siis sikutati mind palliga maa peale tagasi. Hästi naljakas oli. Tegelikult pidi olema nii, et pallis rahmeldades jätkub 15-minutiks õhku ja vaikselt olles üheks tunniks, aga enamikel oli paari minutiga tõsine väsimus peal.

Teisipäeval oli Capoieira trenn - see on mingi võitluskunstide ja tantsimise segu. Treenerid olid tõsiselt osavad ja hästi lahedad. Vaadata oli täitsa normaalne, aga trennina mulle ei sobinud, sest koormust nagu ei olnud ja mingeid häid enesekaitsenippe ka ei saanud. Esimene võitluskunst, mis mulle ei meeldi…

Kolmapäeval oli jälle pokker. Seekord võitsin ikka mitu-mitu kätt (rohkem kui esialgu plaanis oli) ja sain lõpulauas ka mängida, aga olin esimene, kes lõpulauast
välja kukkus. Samas, algaja kohta 25 inimese hulgast kaheksandana lõpetada on juba päris hea tulemus. Järgmise nädala plaanis on võita 4 kätt (et eesmärk ikka teostatav oleks:P).

Neljapäeval oli Hollandi mängude õhtu - erinevad lauamängud ja reaktsioonimängud ja täpsuse-asjad jne. Ma võitsin sellise mängu ära, kus oli aukudega kaldsein ja siis pidi mingi nööridega juhitava asjaga 3 klaaskuuli võimalikult kõrgele saama. Pärast ladusime doominotest igast põnevaid asju (või siis mõned ladusid ja enamus vaatasid:)).

Reedel oli DeDoule’s pidu (see on midagi uut, eksole!:D). Seekord algas see õllevõistlusega - võistlejad pidid kraanist õlu klaasidesse laskma ja siis erinevaid ülesandeid täitma. Nii naljakas oli vaadata. Päris mitu korda lõpetasid õlleklaasid nende trikkide peale põrandal.

Laupäeval käisime lõpuks ometi Amsterdamis. Läksime hommikul 8-se rongiga. Alustasime McDonaldsis Chicago burgeritega (California oma oli parem) ja siis läksime Madam Tussaud´e vahakujude muuseumisse. Nüüd on mul erinevate kuulsustega pildid. Ja kõige parem oli see, et kui sisse läksime, siis kassas kutt ütles, et me saaks selle piletiga mingis lähedalasuvas kummitustemajas soodukat ja siis ma ütlesin talle, et mul on mõneks ajaks kummitustemajatest kerge üledoos ja üsna varsti peale sisenemist olid sildid, et südamehaiged ja rasedad ei tohiks edasi minna ja arvake ära, kas seal oli kummitustemaja või seal oli kummitustemaja. Muuseumis! Kui suur tõenäosus?! Õnneks olime kolmekesi ja siis ma pugesin teiste selja taha, kui keegi jälle kuskilt välja hüppas. Vähemalt see väga kaua ei kestnud ja pärast oli kõik ilus ja tore. Aa, ja ukse peal tehti meist Obamaga pilt, aga seda me endale ei ostnud.
Pärast käisime poodides (sain hullult ilusad peokingad) ja seksmuuseumis.

Õhtul käisime punaste laternate tänaval. Seal on päriselt ka punased tuled ja naised seisavad akendel ja ootavad kliente. Tõsine ööelu käib seal.

Umbes poole kümne ajal tulime rongi peale ja tagasi oma kämpingusse. Kuna eelmisel ööl sain ainult 3 tundi magada, läksin kohe magama.
Pühapäeval ei teinud midagi erilist - vaatasime Miaga pilte ja filmiõhtul oli "Jääaeg 2". Siiani parim pühapäevane film.