neljapäev, september 03, 2009

Viimase aja üritused

Augusti viimasel teisipäeval käisime sõpradega Kuldliiga kergejõustikuvõistlusi vaatamas. Minu jaoks oli see esimene kord ja suht üllatus oli, et mingi miljon ala toimus korraga ja koguaeg pidid ise otsima, kelle peale hetkel plaksutati:D

Aga muidu oli lahe oma silmaga kõike näha ja eriti äge oli meeste 200m (või oli see 100m...) jooks - selles osalesid sellised suured ja karmid mehed, nagu telekaski ja hullult lahe oli nende kiiret vudimist vaadata. Ja maskottide jooks meeldis sellepärast, et meie Digike võitis! Aga muidu oli kõige ägedam maskott mingi sinine elevant. Ta oli nii nunnu!
Lõpetamise puhul (see oli mingi võistluste sari tegelikult) oli ilutulestik. Üllatavalt suur ja ilus. Hullult meeldis.

Reedel tegime esimese pokkeriõhtu. Oleks ma enne teadnud, et see nii äge on, oleksin juba ammu ära õppinud! Suured tänud Kairile ja Hendrikule kannatliku õpetamise eest ja tervele kambale ülilaheda õhtu eest! Tänu sellele veedan nüüd vabad hetked Facebooki pokkerilaudades... Kunagi loodetavasti kordame ka:)

Suure osa sellest nädalavahetusest veetsin Selverites - esialgu Pirital, siis Järvel ja siis jälle Pirital. Selverites sellepärast, et aitasime LEO-klubilistega eesti lasterikastele peredele kooliasju koguda. Hästi positiivne oli see, et nii paljud inimesed tahtsi aidata. Võin kindlalt väita, et eestlase parim toit ei ole teine eestlane. Tegelikult on inimesed head!

Laupäeva õhtul oli muinastulede öö. Selle puhul käisime Kauri ja Sveniga Viimsi muuseumis tulesid imetlemas. Ilus oli. Siis kui vihma sadama hakkas, tulime ära ja läksime minu juurde. Ma sain Sveni uue autoga sõita (peaks mainima, et uue-"liigutamata"-autoga!). Oi, mulle meeldib sõita!

Pühapäeval käisin jälle Selveris ja pärast seda tulid poisid meile Eestit mängima. Mitte et ma mingi hull ego oleksin, aga sel õhtul võitsin ma üllatavalt palju mänge. Samas, võib-olla oli asi minu ja teiste mängijate ebavõrdses tervislikus seisundis:D

Sel teisipäeval käisin vaktsineerimas. Igaks juhuks. Mine sa tea, mis tingimused seal Hollandis on. Tänu sellele sain endale vaktsineerimispassi. Nii lahe! Ja rääkides passidest, siis tavalise passi tegin ka uue. Sõrmejälgedega ja puha!
Ja kuna "Videviku"-saaga raamatud on piisavalt huvitavad olnud, ostsin ikkagi neljanda osa ka ära. Ei viitsi seda arvutist lugeda, aga uudishimu on piisavalt suur, et rahule jätta ka ei saa. Õnneks see viimane osa:D

Kolmapäeval käisime sõpradega "Ingleid ja deemoneid" vaatamas. Lahe film oli. Nüüd tahaks neid kohti, mis seal läbi käidi, ise ka näha. Karin ostis juba raamatu ka ära (jah, meil on viimasel ajal raamatupoodide sõltuvus tekkinud).

Pärast filmi käisime ühes Kosmose juures olevas söögikohas. Hinnad olid küll "mõnusad", aga kelner oli selle eest tõsiselt (ja ma mõtlen tõsiselt!) lahe. Meie kamp ka. Ilma igasuguse kahtluseta teeme varsti jälle 3B klassiekskursiooni;)

Comments

3 Comments:

arvas, et... Anonymous Anonüümne

käisin ka kuldliigal, nii äge onju:P sind ei näinud ainult. kus istusite? ja elevant oli BIG panga maskott:)

4/9/09 6:42 PM  
arvas, et... Anonymous Anonüümne

ütles katre:D

4/9/09 6:43 PM  
arvas, et... Blogger Eve

Me olime sellel peatribüünil staadioni pootlt vaadates paremal äärel:)

Aga kui elevant BIGi maskott on, näeb ta oluliselt parem välja kui see suur kummielevant, mis igal pool seisab. Nad võiks kaaluda selle väljavahetamist:D

13/9/09 11:29 PM  

Postita kommentaar

<< Home