pühapäev, oktoober 04, 2009

Teine nädal Doominomaal

Esmaspäeva õhtul oli peale tööd zumba-trenn. See on mingi aeroobika variant, mis põhineb ladina-ameerika tantsudel (samba, merenge ja mingid sarnased, mille nimesid ma ei mäleta).

Teisipäeval oli poistel kohustuslik jõusaali külastamine ja me tegime tüdrukutega filmiõhtu. Vaatasime Angelina Jolie filmi "Changeling". Suht masendav film...

Kolmapäeval oli jälle pokker. Jälle ei olnud ma esimene, kes välja langes, aga ei võitnud ka. Järgmisel nädalal jälle!

Neljapäeval oli meie kord kohalikku spordiklubi külastada. See oli nagu reklaamüritus - alguses oli 30 minutit enesekaitse koolitust, siis mingi aeroobika ja siis pilates. Üks kord oli normaalne käia, aga seda kuukaarti ma küll ei osta. Ei taha sel ajal trennis olla, kui midagi põnevat toimub…
Ja pesu käisime ka pesemas – siin on see suht sotsiaalne üritus, kuna umbes 100 inimese peale on 2 pesumasinat ja 2 kuivatit ja siis me istusime ja ootasime kuidas kõik pestud ja kuivatatud sai.

Reedel oli ühel Poola tüdrukul sünnipäev. Käisime tema juures tähistamas. Hiljem läksime DeDoule’sse peole.

Laupäeva hommikul oli meie majas pannkoogihommik - meie tegime pannkoogid ja igaüks tõi enda katte kaasa. Hullult hea oli. Järgmisel nädalal on laupäevane hommikusöök meie naabrite juures.
Õhtul oli käisime Mirja sünnipäeval.

Pühapäeval käisime Lisaga Grous. Pühapäeviti on seal hästi vaikne, sest enamus asju on kinni. Käisime mere ääres ja niisama ilusaid maju pildistamas (hästi ilus ilm oli ka). Jäätisekohviku leidsime ka ja vähemalt pehme jäätis on siin parem kui Eestis. Teisi ma täna veel ei proovinud.
Õhtul vaatasime filmi “Rocking Boat”. See oli esimene film, mis mulle siin meeldis:)