laupäev, jaanuar 12, 2008

Suur sünnipäevapidu

Reede oli tohutult kiire. Hommikul pidin varem ärkama, et juuksuris pead pesema ei peaks (et aega kokku hoida, sest teada värk – hullult kiire), siis ruttasin tööle (seekord Endlasse, tänu millele pisut kiiremini kohale jõudsin:P), sealt Sõlesse (ehk siis päris töökohale), tegin kiiremad asjad ära ja juba pidingi juuksurisse minema. Seal oli lahe. Juuksuril oli hullult palju ideid ja kui soenguga ära tulin, oli energiat mitu korda rohkem.

Üsna varsti peale seda, kui ühikasse jõudsin, saabusid ka Aljanne ja Kerli. Kiired meigid ja riietumine ja oligi kell 15.30 – Merilin jõudis üsna täpselt. Korjasime Olga ka peale ja sõitsime Tartusse. Tee ei olnudki nii hullult pikk, eriti seetõttu, et auto oli naisi täis ja teemasid jagus kohe rohkem:D

Kontserdimaja saal oli Elioni sünnipäeva auks ehitud nagu USA filmidest tuttavad kooliballid – õhupallikaared üle lae. See oli nii lahe. Kõigepealt kuulutati välja aasta aarded. Erinevalt eelmisest aastast, oli sel aastal tunnustuse saajate ridades ka tuttavaid nägusid.
Hästi palju erinevaid artiste oli ka - superhea viiuldaja ja akordionist (keda ma kindlasti tean, aga kelle nimesid kahjuks meenutada ei suuda... häbenen...), mingi suur politseiorkester (oli vist politsei oma...), tantsutrupp Modus (ikka palju tantsijaid oli sealt), Kaire Vilgats täiesti oma saalis, see trummar, kes Neiõkõsõga Eurovisioonil käis (tegi trummide ja tuleshow’d) ja Poisõkõsõ (või Parimad aastad või midagi sellist:D). Natuke sai tantsida ja tuttavaid oli sel aastal peol rohkem kui eelmisel aastal.

Pärast pidu oleks hea meelega ahvatlusele järele andnud ja Tartusse jäänud... aga kuna ma ei olnud sellelel variandile üldse mõelnud, ei olnud mul isegi korralikke kingi (lahtised valged peokingad ei ole talvel eriti arvestatavad jalanõud), rääkimata siis veel teistest riietest või kõigist muudest vajalikest asjadest... Sellepärast tulin teistega Tallinnasse.

Pika tagasitee tegime ise veidi huvitavamaks ja nii läks aeg kiiremini. Enne laialiminemist käisime veel Osmani kebabis varast hommikusööki söömas:)

Comments

1 Comments:

arvas, et... Anonymous Anonüümne

Sau Eve, oleme siin Kerliga minu arvuti taga ja avastasime põnevat lugemist. Oleksid meile öelnud, et tahad Tartu jääda, oleksin sulle enda saapad andnud ja Merilinil oli ka üht-teist kaasas. Aga tore, et sulle meiega koos meeldis õhtust sõitu veeta :)Pea-aegu oleks meiegagi põnevamaks läinud aga näe kõik kohad olid juba hommikuks suletud.

15/2/08 2:31 PM  

Postita kommentaar

<< Home