teisipäev, jaanuar 02, 2007

Trollidest

Täna veetsin taaskord "suurepärase" hommikupooliku Tallinna trolliliikluses.

Kõigepealt, siis kui olin juba niigi hiljaks jäänud, sõitis 3 mul nina eest minema. Ootasin järgmise kenasti ära ja läksin sellega. Palju ei kaotanud, umbes 5 minutit maksimaalselt. Siis sõitsin 2 peatust edasi, et istuda 9 peale. Ootasin ja ootasin, vihma sadas ja tuul oli ka üsna ebameeldiv.... Lõpuks see 9 tuligi. Istusin rõõmsalt sisse ja sõit läks lahti... aga mitte kauaks - umbes 10 meetri kaugusel peatusest jäi ta seisma ja kustutas tuled ära. Trollijuht tuli nõutu näoga reisijate (ehk siis meie) juurde ja teatas, et tema ei saa aru mis juhtus, aga mitte midagi ei tööta. Isegi uksi ei saa lahti ja sellepärast tegi ta mingi avariinupuga uksed lahti ja lasi meid välja.

Selleks ajaks oli sinna peatusesse saabunud 4. Jooksin kiirelt selle peale, kuigi päris kohale sellega ei saa. Panin oma fantastilise muusikamasina tööle ja nautisin lõpuks ometi sõitu:)
Viimased 2 peatusevahet pidin küll jala minema, aga positiivne on see, et pärast nii nõmedat hommikut saab kõik ainult paremaks minna! :)

Comments

2 Comments:

arvas, et... Anonymous Anonüümne

heheheee...

mis kohe huvitab, mis kell Sa siis tööle jõudsid? lõunasöögi ajaks :P

4/1/07 8:26 PM  
arvas, et... Blogger Eve

:D
Mitte päris.. õnneks:D
Tegelikult jäin selle seiklemisega "ainult" tund aega hiljaks:)

5/1/07 10:24 AM  

Postita kommentaar

<< Home