pühapäev, detsember 31, 2006

Pikkadest pühadest...

Jõululaupäeva laupäeval (ehk siis 23.ndal) käisime Karini ja isaga alevis vanaema juures tema korterit kaunistamas. Kui juba seal olime, aitasime pisut muid asju ka teha (näiteks jõulusaiasid;)).

Päris jõululaupäeval koristasime, kaunistasime kuuse ära, tegime süüa, käisime surnuaias ja kirikus ning lõpuks võtsime vanaema kaasa ja tulime koju. Selleks ajaks olid päkapikud kuusealuse kenasti ära täitnud:)
Sõime, jõime ja siis jõudsime kingitusteni. Kuna sel aastal oli neid erakordselt palju, pidi kasutusele võtma kõik eelmiste aastate luuletuste-laulude tagavarad ja isegi Heli tehtud laululehtedelt abi otsima:) Pärast seda sisustas õhtut enamasti söömine...

Esimesel jõulupühal olime kodus ja tegime mitte midagi:) (või noh, tegelikult mina tegin pisut tööd)

Teisel jõulupühal kogunesime sugulastega Heli ja Timo juurde. Seal olime terve päeva:)

Ülejäänud nädala jooksul käisin peaaegu iga päev Pärnus: neljapäeval sirgendajat ja epileerijat ostmas (ei tasu unustada jäätisepannkooke Sämmi grillis!), reedel spordiliidu jõulupeol ja laupäeval vanemate ja Kariniga niisama linnas (nagu muuseas ARKis ja tehnikapoodides ja niisama linna peal ringi).
Laupäeval põikasime nagu muuseas ka Kergust läbi, et vanaemale ja tädi perele kena aastalõppu soovida:) Ja siis jäime aastavahetust ootama(a)