reede, jaanuar 20, 2006

Külm

Mingil kummalisel põhjusel peame meie, kliimasoojenemisega harjunud Eestimaa inimesed kannatama eskimotele sobiva temperatuuri käes... Meil pole isegi lund!

No anyway otsisin mina välja villased sokid ja alla kahe paari kindaid õues olles enam ei kanna:D Ja ma vist olen imelik, aga eile tundus juba soojem olevat kui üleeile, kuigi kraadiklaasi (ehk siis ilm.ee ) järgi oli tegelikult paar kraadi külmem (eile u.-20, üleeile -18). Muidu Pärnu suhtes ei tasu ilm.ee-d eriti usaldada, sest seal näitab endiselt 0 kraadi olevat.

Täna mina enam õue minna ei taha, sest vaatasin just, et Tallinnas on -27 kraadi!

Nii naljakas on vaadata, kuidas tänavatel inimesed jooksevad ainult (sest nii on soojem kui kõndides) ja tuttavaid tänavatel kohata ei ole võimalik, sest inimesed on ennast silmini sallidesse mässinud:D

Ja õues olles telefonile vastata ei saa , sest kahe paari kinnastega on raske seda soojast põuetaskust ("soe" mhmh) kätte saada ja kui saabki kätte, siis lahti ikka ei saa ja kui saabki lahti, siis sellise temperatuuri jaoks telefon mõeldud ei ole ja ta aku saab mitu korda kiiremini tühjaks. Unustasin veel, et kindaid ei saa sellise temperatuuriga ometigi käest ära võtta:D

Abivalmis inimesed päästeametist saadavad igasugustesse listidesse külma ilma kohta infot ja sealt sain ka tabeli, mis näitab tegelikku temperatuuri, kui arvestatakse ka tuule kiirust: