esmaspäev, jaanuar 30, 2006

Esmaspäev

Nüüd on siis tunniplaan ka "paika loksunud". Muidu üldse ei mainikski seda, aga kuna täna oli esmaspäev ja esmaspäevane tunniplaan on mul kohe ERITI huvitav, ei saanud ma ometigi kaastundlike ohkeid norimata jätta....

Et siis esmaspäeviti, jah kohe peale kahepäevast puhkust kus enne lõunat ärgata pole vaja, algab minu esimene loeng kell 8.00. Ja et asi veelgi ebamugavam oleks toimub tund koolimaja kõige kaugemas korpuses ja selle korpuse kõige kõrgemal korrusel (muuseas, joostes jõuab ühest kooli otsast teise u.4 minutiga (Karin võib kinnitada) ja jalutades läheb "pisut" kauem aega).

Tudengite targaks tegemise eesmärgil peab onu meile ühe tunni jagu jutlust. Siis lubab kõigil korra kohvikus ära käia ja räägib veel 1,5 tundi.

Seejärel on 30 minutit hingetõmbepausi.

Pärast seda tuleb järgmine onu meie harimise sooviga. Tema räägib ühtejutti 1,5 tundi ja seejärel saadab meid (ilma igasuguse kohvikuskäimiseta!) oma assistendi juurde arvuteid kokku jooksutama. See peaks teoreetiliselt võtma aega umbes tunnikese...

Jälle 30 minutit vahet. Selle ajaga tuleb joosta spordihoonesse, vahetada riided je teha nägu, et umbes tunniajane piinamine sportlikuks inimeseks saamise sooviga on täpselt see, millest alati unistanud oled. Umbes tunni (mille jooksul treener kõiki vähemsportlikke kutupiiludeks võimelda üritab) pärast tuleb enanst taas normaalse inimese sarnaseks maskeerida (sest MITTE KEEGI ei näe pärast aeroobikatundi normaalne välja) ja pista punuma taaskord (!) koolimaja kaugeimasse otsa (seekord siis spordihoone poolt vaadatuna). Kõrgemate korruste puudumine korpuses on kompenseeritud sellega, et loengusaal on maja kõige kaugemas nurgakeses eelviimane auditoorium. Seal vääname 1,5 tundi oma suud, et vähekenegi sarnaneda prantslastele, kes kogu seda jura suhteliselt loomulikult ilmale suudavad tuua. Ei, TEGELIKULT see mulle ju meeldib.

Pool tundi pausi... Järgmine loeng on küll samas korpuses vaid paarikümne sammu kaugusel, aga selle aja peale on kõht juba kohutavalt tühi. Tuleb seada sammud IV korpuse poole. Sealt kohvikust võib hea õnne korral sellisel hilisel tunnil veel mõne saiakesegi leida.

Viiamne loeng algab kell 18.00. See on seminari vormis (st. eeldatakse, et meie ka mõtleksime). Pisut üle kahe tunni ajugümnastikat ja ühikas paistab! Nädala pikim koolipäev on möödas, edasi läheb ainult lihtsamaks.
Kuni järgmise korrani!;)

Comments

1 Comments:

arvas, et... Blogger Karin

kinnitan: jõuab 4 minutiga ühest kooli otsast teie.
isegi kontsadega!!!

7/2/06 12:46 PM  

Postita kommentaar

<< Home