teisipäev, veebruar 14, 2006

Trühvlid, nartsissid ja salapärased lepatriinud...

KAUNIST JÄTKUVAT SÕBRAPÄEVA!

Minu hommik algas sellega, et kohe pärast telefoni sisselülitamist sain esimese sõbrapäeva-sõnumi. Panin äratuse hilisemaks kellaajaks ja jäin uuesti magama. Järgmise ärkamise ajal leidsin laualt juba kommid ja väikese ajugümnastika tulemusel meenus, et need olid sinna poetatud mu kallite toanaabrite poolt.

Meie (ehk Ranteloni tööka kollektiivi) tööpäev algas nagu iga teinegi. Sõbrapäeva puhul jagasime sõbrannadega omavahel magusat, tegime tööd edasi ja lobisesime niisama.

Ja kui siis ühel hetkel hakkas tulema lilli ja komme ja trühvleid ja sõbrapäevasoove iga kandi pealt! Ja siis veel üks magusaring... ja siis veel üks....

Lõunalt tulles leidsime aga kõik enda laualt lepatriinud. Ei, mitte tavalised, vaid sellised ilusad! Seda, kelle kaasabil nad sinna jõudnud olid, me teada ei saanudki.

Hea oli näha ka head sõbrannat, kellega muidu nii tihti ei trehva. Eriti hea oli näha head sõbrannat heade uudistega nii vahval päeval:)

Ja õhtul, kui võiks arvata, et inimesed on unustanud tänase päeva erilisuse, jätkusid üllatused. Sellised pisikesed, aga erilised...

Sõbra laul - sain selle just natukene aega tagasi. Hea oleks, kui saad kuulata ka (sest see on niiiiiii lahe! ja laul ongi parem osa).